featured

Bensu Soral Baş, Kobe Bryant NFT eserini OpenSea’de satışa çıkardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’nin en başarılı kadın oyuncularından Bensu Soral Baş, geçtiğimiz yılın başında hayatını kaybeden basketbolun efsanesi Kobe Bryant için çizdiği resmi NFT eser olarak OpenSea’de açık artırma usulüyle satışa çıkardı. Minimum 2.5 etheriumdan satışa sunulan eserin değeri ise yaklaşık 4500 dolara tekabül ediyor

Sirketdedikodulari.com sitesinden Göktuğ Efil’in haberine göre, farklı girişimlere yaptığı yatırımlarla dikkat çeken oyuncu Bensu Soral Baş, 26 Ocak 2020 tarihinde hayatını kaybeden basketbolcu Kobe Bryant için yaptığı resmi NFT eser olarak satışa çıkardı. Karakalem tekniğiyle resmedilen eser için mininum 2.5 ETH değer belirlendi.

Bensu Soral Baş NFT eserini satışa sundu

Bensu Soral Baş, piyasanın en büyük dijital sanat galerilerinden NFT market OpenSea üzerinde, “RIP Black Mamba” eserini satışa sundu. Baş’ın, karakalem tekniği uyguladığı eser için minimum 2.5 ETH değer belirlendi. Son günlerde kullanıcı sayısı artış göstermeye devam eden NFT pazarına, Bensu Soral Baş’ın da katılması piyasayı hareketlendirdi. Sosyal medyada özellikle instagram üzerinde 4 milyon takipçisi bulunan Baş, haberi hayranlarıyla paylaşarak NFT pazarına destek verdiğini de belli etmiş oldu.

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin