Beklenen SafeMoon V2 lansmanı doğrulandı! işte detaylar
Beklenen SafeMoon V2 lansmanı doğrulandı! işte detaylar

Beklenen SafeMoon V2 lansmanı doğrulandı! işte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SafeMoon CEO’su John Karony, V2 sözleşmesinin hazırlıklarının tamamlandığını ve şu an son kontrollerin yapıldığını doğruladı. SafeMoon sahipleri, V2 lansmanıyla birlikte fiyatın da artması bekleniyor. SafeMoon’ın V2 yükseltmesinin tokenin fiyat artışına ve konsolidasyon bölgesinden çıkmasına yardımcı olacağı düşünülüyor.

SafeMoon CEO’su AIBC Zirvesi’nde V2 lansmanı ile ilgili şüpheleri ortadan kaldırdı. SafeMoon, Malta’da yer alan AIBC Oyun Zirvesi’nde “Yılın Kripto Topluluğu” ödülünü kazandı. Token şimdi de V2 yükseltmesine hazırlandı. Bu güncellemeyle birlikte, tokenin benimsenmesi artarken fiyatın da olumlu etkilenmesi bekleniyor.

Analistlere göre yükseltmeden sonra fiyat 0,0050000 dolar seviyelerine yükselebilir. SafeMoon V2 yükseltmesinin sağlayacağı katkılardan biri de tokenler arasından en iyi yarışmacı olma fırsatı tanıması olacak. Yükseltme muhtemelen yeni kullanıcıları  ekosistemine çekecek ve tokenin fiyatını yükseltecek.

SafeMoon, V2 lansmanından önce 1 milyon uygulama indirmesine ulaştı!

Token, V2 yükseltmesinin doğrulanması ve AIBC ödülünün ardından yaklaşık %6,9 kazanç elde etti. SafeMoon 0,0000341 dolardan işlem görüyor ve 24 saatlik ticaret hacmi 10.7 milyon doları aştı.

SafeMoon piyasa değeri 1,9 milyar doları aştı ve analistler tokende %17 fiyat artışı öngördü. Kripto para analisti olan Bob Mason, tokenin son fiyat eğilimine göre 0,00000400 dolara ulaşmasını bekliyor. Mason, tokenin fiyatında trendin yükseliş olacağını ve fiyatın %17 oranında artabileceğini öngördü.

Ekip kısa süre önce V2 yükseltmesinde kullanıcılara sözleşmenin hazır olduğunu ve projenin kalite güvence aşamasına geçtiğini bildiren açıklamayı yayınladı.

Proje, uygulama lansmanın ise tarihlerini kaçırdı ve V2 lansmanın ne zaman gerçekleşeceği ile ilgili hâlâ belirsizlikler bulunuyor. CEO John Karony, AIBC Zirvesi’ndeki açılış konuşmasında korku ve belirsizliğe değindi.

SafeMoon’un yükseltmesi, 1000:1 konsolidasyon uygulayacak (ters stok bölünmesine benzer) ve tokenin güvenliğini ve erişilebilirliğini artırması bekleniyor. V2 lansman duyurusu öncesinde SafeMoon’un uygulama indirmeleri, 700.000 yeni token sahibinin eklenmesiyle 1 milyonu aştı.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin