İşte üç kısa vadeli TRON fiyat tahmini
İşte üç kısa vadeli TRON fiyat tahmini

Ayı piyasasında boğa görünümlü TRON fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para fiyat tahminleri söz konusu olduğunda her zaman ilginç ve çelişkili görüşler var. TRON söz konusu olduğunda, çoğu kısa vadeli beklentinin yükseliş yönünde olduğu görülüyor. Yine de aşağıdaki üç TRON fiyat tahmini oldukça ilginç bir görüntü çiziyor.

İşte üç kısa vadeli TRON fiyat tahmini

1- ETH-TRX korelasyonu

Altcoin trader’larının ve spekülatörlerinin kendi teorilerini oluşturmaları nadir bir uygulama değil. Bu11b3ar takma isimli trader, TRX/BTC paritesi ve ETH/BTC paritesi arasında güçlü bir korelasyon olduğuna ikna olmuş görünüyor. Çünkü TRX ve ETH bazı tuhaf modelleri takip ediyor gibi görünüyor. Bu iddiaların kanıtlanması imkânsız olmasına rağmen, pazarların neden bu günlerde evrim geçirdiğine dair başkalarının düşüncelerini duymak her zaman ferahlatıcı.

Bu trader’a göre TRON, Ethereum fiyatına ne olacağını belirlemek için bir metrik olarak kullanılıyor. TRX için bir mum oluşması halinde, ETH kısa bir süre sonra hemen hemen aynı kalıbı takip ediyor. Bu özellikle, TRX’in ETH’ye karşı bazı küçük borsalarda nasıl ticaret yapabileceğini düşünürken oldukça ilginç bir trend. Grafiğe göre şimdilik, TRX veya ETH için herhangi bir önemli fiyat eğilimi olmayacak gibi görünüyor. Ancak trader’a göre, TRON’un yakında bir miktar yükseliş görmesi mümkün.

2- Pump’ı önlemeden sinyal alın

Bir trader kendi grafiklerinden birinde “satın alma sinyali” terimini ne zaman kullanırsa bu genellikle başka bir şeyin tamamen gerçekleşeceği anlamına gelir. BECKDIESEL takma isimli trader’ın TRX/USD grafiği bir alım sinyalinin açık bir işareti. Her ne kadar beklenen hedeflerin tümü bu kadar etkileyici olmasa da dünyanın önde gelen kriptosunun yeniden yeşile boyanmasıyla TRON’un Bitcoin’in momentumunu nasıl izlediğini görmek ilginç olurdu.

Bu trader’ın önümüzdeki günlerde TRX fiyatının tekrar 0,015 dolara yükselmesini beklediği görülüyor. Bu da yeni %10’luk bir artışın şekillenebileceğini gösteriyor. Spekülasyondan başka pozitif TRX fiyat momentumunu garanti eden hiçbir şey yok.

3- Uzun vadeli yükseliş için şimdi satın alın

Kısa vadeli ve uzun vadeli bir vizyon bir fiyat grafiğinde bir araya geldiğinde, çok ilginç projeksiyonlar ortaya çıkıyor. Xuanhainmoer isimli trader’a göre, kısa vadeli bir bakış açısıyla uzun vadede iyi kâr  elde etmek isteyenler TRX satın almalı. Bu mevcut fiyat kesinlikle çekici görünüyor, ancak işler buradan daha da kötüleşebilir.

Bu trader’a göre, önümüzdeki aylarda fiyatta 0,0072 dolardan daha fazla bir düşüş olması muhtemel değil. Xuanhainmoer’e göre daha sonra, 0,03 ya da 0,052 dolara kadar güçlü bir sıçrama olacak. Bu vizyonun gerçekleşmesi, her şeyden önce farklı bir konu. Çünkü tüm pazarlar, bir şeyler gelişmeye başlamadan önce, büyük çöküşten kurtulmaya ihtiyaç duyacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin