Asheesh Birla: “Günlük fiyat faktörünü düşünmüyoruz.”
Asheesh Birla: “Günlük fiyat faktörünü düşünmüyoruz.”

Ripple’dan Asheesh Birla: “Piyasadaki çöküşlere rağmen kriptodan asla vazgeçmedik.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PCMag medyası üzerinden yapılan bir röportajda, Ripple ürün yönetimi kıdemli başkan yardımcısı Asheesh Birla, kripto para birimi hakkında düşüncelerini paylaştı. Ayrıca Ripple’ın, xRapid, xCurrent, xVia, RippleNet ve daha fazlası gibi talep üzerine dağıtık ürünler üretmeye devam ettiğini belirtiyor. Röportaj sırasında Asheesh Birla, kripto para birimi ve Blockchain arasındaki farkı açıkladı. Açıklamalarına kripto para birimi düzenlemeleri, Ripple’ın sınır ötesi ödemeleri, merkezi olmayan uygulamaların geleceği ile ilgili konuşarak başladı.

Asheesh Birla: “Günlük fiyat faktörünü düşünmüyoruz.”

XRP ve ETH arasındaki ayı piyasası savaşı günümüzde birkaç kez gerçekleştiğinden, Asheesh Birla’nın ilk konuşması, Ripple’ın günlük operasyonlarının fiyatı etkileyen kısmı ile ilgiliydi. Daha uzun pazar dönemine baktıklarını ve günlük fiyat faktörünü düşünmediklerini söyledi. Birla, diğer kripto projelerinin gün içi volatilitesini dikkate almaktansa uzun vadeli düşünülmesi gerektiğini söyledi ve şunları ekledi:

Şu an yaşadığımız, kripto pazarındaki üçüncü çöküş ve kriptodan hiç vazgeçmedim. Hacim tarafı, bazen gerçek sorunları ve gerçek kullanım durumlarını çözmeye odaklanmayan tüm insanları etkiler ve sektör dışına çıkarır. Ve sanırım, bazı ilginç kriptoların önümüzdeki krizden çıkamayacağını göreceğiz.

Medici Ventures Başkanı Jonathan Johnson: “Overstock Blockchain’in uzun vadeli potansiyelini fark etmekte zorlandı.”

“Blockchain projelerinin çoğu Blockchain tabanında değil.”

Birla, dijital uygulamayı fark edilebilir kılmak için hacim ve likiditenin kesinlikle önemli olduğuna inanıyor. Ayrıca Ripple yetkilisi, Blockchain teknolojisinde olduğunu iddia eden bazı projelerin aslında Blockchain üzerinde çalışmadığını söylüyor. Aksine, Blockchain turizmi gibi projelerin gelişmiş bir merkezsiz Blockchain veri tabanına sahip olmadığını belirtiyor. Yani bu sinir bozucu kısım fiyatlar tırmanırken, insanlar ya fon almak için ya da paralarından kurtulmak için onu pazarlama olarak kullanıyorlar.

JPMorgan: "Quorum Blockchaini tokenize altın için kullanılacak."

“Uluslararası ödeme sistemi 3 bankanın tekelinde.”

Birla konuya yönelik açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Bugün, sınırların ötesinde para kazanmak istiyorsanız, esas olarak Citibank, JPMorgan veya HSBC’ye güveniyorsunuz. Bu üç banka sınır ötesi akışının çoğunu kontrol ediyor. Ya doğrudan ya da dolaylı olarak, sizin adınıza para taşımak için bu üç şirkete güveneceksiniz ve bu şirketler istedikleri ücretleri talep ediyorlar. Gelişmekte olan pazar veya diğer firmalarla ilgilenmezlerse, masraflar artar ve yukarı çıkar.

Ripple, Hindistan gibi ülkelerde sınırlar ötesi para transferlerinde kullanılıyor. Ripple Hindistan’da çeşitli projeler üzerine çalışıyor. Ayrıca Ripple’ın Hindistan’daki bir diğer amacı, düzenleyicileri Blockchain ve potansiyeli hakkında eğitmek.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin