featured

Arjantin Fan Token, şok yenilgi sonrasında çöktü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 Dünya Kupası, pazar günü Katar’da start verdi. Beklentilerin uzağında başlayan Dünya Kupası’nda üçüncü gün maçları da oynandı. Bugün oynanan maçlarda ise sürpriz bir sonuç geldi.

Dünya Kupası, taraftar fan tokenlerinin olmasından dolayı yatırımcıları da yakından ilgilendiriyor. En çok merak edilen tokenler ise Arjantin, Portekiz, İspanya, Brezilya.

Bugün Arjantin ile Suudi Arabistan maçı oynandı. Kripto yatırımcıları ise Arjantin Fan Token’i maç ile beraber nasıl değer kazanacağını merak ediyordu. Fakat beklenmedik bir sonuç geldi.

Bugün, sansasyonel bir ikinci yarı geri dönüşü sayesinde, Suudi Arabistan Krallığı’nın milli futbol takımı, Arjantin’i devirdi. Arjantin Fan token kısa sürede %36 düştü.

Arjantin Fan Token, Suudi Arabistan yenilgisi sonrasında düştü

22 Kasım 2022 Salı günü öğlen saatlerinde oynanan Arjantin – Suudi Arabistan maçıyla başladı. Maçı ikinci yarı bulduğu gollerle 2-1 kazanan Suudi Arabistan oldu.

Arjantin Fan Token elinde bulunduranlar Suudi Arabistan’ın kazanmasından sonra büyük hayal kırıklığına uğradı. Arjantin Fan Token fiyatı, büyük spot ticaret platformlarında iki saatten kısa bir süre içinde 7,56 dolardan 4,80 dolara düştü.

Birisi hemen BNB Zincirinde Suudi Arabistan temalı varlıkları piyasaya sürdü. Ancak bunun yerel futbol federasyonuyla hiçbir ilgisi yok. Resmi bir taraftar tokeni olarak görülmemelidir. ARG tokenin işlem hacmi bugün tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. 24 saat içinde %100’ün üzerinde artış görüldü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin