Kripto para piyasası iki gün kırmızıda kaldı: 60 milyar dolar silindi

Kripto para piyasası iki gün kırmızıda kaldı: 60 milyar dolar silindi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto para piyasası Genesis’in olası iflas uyarısında bulunmasının ardından haftanını ikinci gününe kötü başladı. Genel itibarıyla Salı sabahı düşüşler ortalama yüzde 2 ile 3 arasında kaldı. Öğlene doğru ise bilanço ağır şekilde ilerledi.

Verilere göre, kripto paraların değeri kritik 800 milyar doları bıraktı. Sabah saatlerinde 787 milyar dolar olan varlık değerlemesi 7 milyar dolar daha düşerek 780 milyar dolara geriledi. seviyesinde bulunuyor. Ancak kripto para piyasası hacminde artış var. Son 24 saat içinde %5,5 artarak 66 milyar dolara ulaştı.

Kripto para piyasası günlük hacimde her ne kadar iyileşmiş olsa da kayıp değerleme bakımından oldukça yüksek kaldı. Öte yandan son iki gün ya da 48 saat baz alındığında değerlemede ciddi kayıplar kaydedildi.

Kripto para piyasasında yön hala aşağıda kalıyor

Bitcoin bir kez daha kötü gitti ve iki yılın en düşük seviyesini görmek için 16.000 doların altına ilerledi.

Çoğu alternatif varlık dün aşağı yönlü sert hareketler yaptı. ETH 1.100 doların altına düştü. Huobi Token, Chainlink ve Litecoin yeşildeki birkaç istisna arasında yer alıyor. İstisnalar dışında kripto para piyasası resmen çöküşü yaşadı.

Glassnode, milyonlarca dolar değerinde tasfiyelere işaret etti. Bu tasfiyelerin yanı sıra, Bitcoin’in son fiyat düşüşü birçok balinayı gerçekleşmemiş kayıplara götürdü.

Kripto para piyasasında hem fiyatlanma hem de değerlemede birçok varlık son yılların en kötü performansını gösterdi. Bu düşüşün ek bir dalga gibi yayılması daha da dip seviyelere götürebilir.

Altcoin’lerde majör varlıklar direnmeye çalışıyor

Binance Coin, Cardano, Dogecoin, Polygon, Polkadot, Shiba Inu ve Tron da günlük küçük düşüşler yaşıyor. Rippe, ilk 10 kripto varlığı arasında yer alan birkaç istisnadan biri.

Bununla birlikte, çoğu alt ve orta büyüklükteki varlıkla zarar yazıyor. Sonuç olarak, kripto para piyasası 780 milyar dolara düştü. Bu da metriğin yalnızca son iki gün içinde 60 milyar dolar kaybettiği anlamına geliyor. Ayrıca, FTX çöküşünün iki hafta önce başlamasından bu yana piyasa değeri neredeyse 300 milyar dolar azaldı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin