featured

Aralık ayında yükseliş modunda olan en iyi altcoinler ve yüksek kârlı 10x token projeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin haberleri- Kripto para piyasası için kasım ayı hem çalkantılı hem de olumlu bir ay oldu. Ekim ayının ortasında başlayan ‘Uptober’ canlanması devam etti ve özellikle lider kripto varlıklar öncülüğünde piyasa yükseldi. Başta Bitcoin ve bazı altcoinler yılın en yüksek seviyesine yükseldi ve yatırımcılar aralık ayının başında potansiyel kazançlar konusunda harekete geçti.

Aralık ayında özellikle yaklaşan Bitcoin yarılanması ve ETF haberleri piyasayı canlandırabilir. Bununla birlikte geçen ay önemli hareketler yaşayan Terra Luna Classic (LUNC), Dogecoin ve Solana gibi altcoinler, yaklaşan olumlu piyasa hareketlerinden etkilenerek yeni zirvelere ulaşabilir.

Altcoinlere olan ilgi artıyor!

Aralık ayının başı, kripto fiyatlarındaki son artışta da görüldüğü gibi piyasa katılımcılarının güvenini yükseltmiş. Enflasyon için önemli bir gösterge olan son ABD PCE enflasyon verilerinin ekim ayında yüzde 3’e kadar soğumasıyla piyasa güvenini yeniden kazanmış görünüyor. Fed’in ABD faiz oranlarına ilişkin sinyalleri eşliğinde Bitcoin yükselişe geçti ve 38.500 dolara yükseldi. Bu yükselişin ardından gelen küçük düşüşler yatırımcıları Bitcoin’den altcoinlere yönlendirdi ve altcoin fiyatlarında artışa neden oldu.

Kasım ayının son ermesi ile altcoin sezon endeksi önemli bir artış göstererek yeni zirvelere ulaştı. Bu, Bitcoin’in baskın seviyesi olan 25’in çok üzerinde bir seviyeye işaret ediyor. Ayrıca altcoinlerin aralık ayında Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye hazır olduğunu gösteriyor.

Terra LUNC fiyat tahmini

Kasım ayının sonunda Terra’nın stablecoini olarak USTC’nin listelenmesi ve yeni güncellemeler LUNC fiyatının yaklaşık yüzde 80’lik bir artış yaşamasını sağladı. LUNC 20 günlük EMA’sının üzerinde kaldı, ancak bir düzeltme ile karşı karşıya. Ayılar LUNC’u hareketli ortalamalarının altına çekerse fiyat alıcıların sabrını 0,000068 dolarda test edebilir. Ancak bir toparlanma fiyatı 0,000143 dolarlık dirence doğru gönderecektir.

LUNC terra

Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım bölgesindeki ortalama çizginin üzerinde olduğu için Terra Classic fiyatında yüksek volatilite seviyeleri gösteren Bollinger bantları ayrışıyor ve düşüşe rağmen LUNC fiyatında boğa aktivitesi gösteriyor. Belirtmek gerekirse 0,000068 dolardan bir toparlanama hareketi, aralık ayında LUNC için bir yükseliş senaryosu belirleyecektir.

DOGE fiyatı yeni seviyeleri işaret ediyor!

Lider memecoin DOGE, kasım ayının en yüksek seviyesi olan 0,0877 dolardan kısa bir düzeltme yaşadıktan sonra tekrar harekete geçti. 0,08 dolardan fiyatlandırılan 20 günlük Üstel Hareketli Ortalama’da (EMA) sürekli olarak destek buldu. Bu eğilim, daha düşük fiyat seviyelerinde aktif alım yapıldığını gösteriyor.

0,1 dolarlık psikolojik desteğe doğru ilerleyen DOGE, son verilere göre yüzde 8,5 artarak 0,082 dolara yükseldi. Pozitif bölgedeki Göreceli Güç Endeksi (RSI) ile birlikte hareketli ortalamaların yukarı yönlü yörüngesi, yukarı yönlü fiyat hareketi olasılığının daha yüksek olduğunu gösteriyor. Alıcılar fiyatı 0,087 dolarlık direnci kırmaya zorluyor. Fiyat bu seviyenin üzerinde kalırsa 0,1 dolar civarında konsolide olabilir.

Bununla birlikte 0,07 doların altına düşmesi, aralık ayında DOGE için düşüş eğilimi getirecek ve 0,061 dolarlık desteği test edecek.

SOL fiyatının yükselmesi bekleniyor

Kasım ayında yılın en yüksek seviyesi olan 70 dolara yükselen SOL, bir düşüşün ardından 53 dolardan toparlanarak piyasadaki olumlu havanın devam ettiğine işaret etti. Analistler kısa vadeli hedeflerin 63 dolar, uzun vadeli en yüksek seviyelerin ise 1.000 dolar olacağını öngörüyor.

altcoin

62 doların üzerinde başarılı bir kırılma SOL’u 70 dolardaki en yüksek seviyesine gönderebilir. Bu seviyenin aşılması boğaların geleneksel bir düşüş göstergesi olan baş ve omuz formasyonunu geçersiz kılmaları için çok önemlidir. Bu formasyonun geçersiz kılınması bir yükseliş sinyali olabilir ve potansiyel olarak fiyatta 94 dolara doğru önemli bir ralliyi tetikleyebilir.

Aralık ayında kârlı bir 10x token projesi: Meme Kombat!

Aralık ayı, yatırımcı için Meme Kombat projesini alternatif bir tercih hâline getirdi. 10x kâr getirebilecek Meme Kombat, 11 meme coin karakterinin birbiriyle arenada savaşarak kullanıcısına ödül kazandıran bir platform. MK belirteci ile ön satışa sunulan token projesi, interaktif bahis ve pasif stake seçenekleri kullanıcılarına sunuyor. Böylece galiplerin büyük ödüller ile birlikte heyecanlı arenalarda daha fazla ödül kazanmasına imkân veriyor. 

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

https://twitter.com/Meme_Kombat/status/1730256087712968805

MK tokeni stake ederek yüzde 112 APY kazanma şansı da veriyor. Bunun yanında son X paylaşımında ön satışla birlikte MK toplam 2, 5 milyon USDT’ye ulaştığında özel sınırlı sürüm NFT indirimlerini kullanıcılarına sunacağını duyurdu.

Yatırımcılar arasında heyecan yaratan bu haberlerle birlikte Meme Kombat ön satışları 2.3 milyon doları geçti. Bu şekilde hızla büyüyen Meme Kombat fiyatı şu anda 0.225 dolardan işlem görüyor. 2024’e girmeden aralık ayında alınabilecek en iyi tokenler arasında gösterilen Meme Kombat, 10x kâr sağlamayı amaçlayanların ilgisini çekiyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

coinpedia

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin