Anthony Pompliano: “Bitcoin çok iyi performans sergileyecek.”
Anthony Pompliano: “Bitcoin çok iyi performans sergileyecek.”

Anthony Pompliano: “Bitcoin 10 yıl içinde S&P’den daha iyi performans gösterecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine göre yüzde 80 aşağıda ve altcoinler de ciddi değer kaybetti. Öte yandan, küresel borsa, Dow ve Nasdaq’ın yaklaşık yüzde 3 oranında düştüğü bir düşüş yaşıyor. eToro analisti Mati Greenspan, borsa katılımcılarının kripto ticareti yapmak için gerekenlere sahip olmadığını söylüyor. Anthony Pompliano, Bitcoin’in son 10 yıldır S&P’den daha yüksek performans gösterdiğini ve gelecek 10 yılda da bunun üzerinde bir performans sergileyeceğini vurguluyor.

Kripto para piyasası ve küresel piyasalar birlikte çöküyor

Bitcoin 6.500 dolardan tekrar mevcut satış fiyatına yani 4.000 doların altına düştü. Önde gelen kripto para birimi, zirveye göre yüzde 80’in altına iniyor, hatta daha da düşüyor. Altcoinler, yüzde 95’inden daha fazlasıyla birlikte daha da kötüye gidiyor.  Tüm kripto pazarında olduğu gibi yazım sırasında  Waves ve Binance Coin yaklaşık yüzde 14 oranında büyürken, kripto para piyasasının çoğunluğu kırmızı görünüyor.

Bu arada, küresel pazar da bir çöküş içinde. ABD Başkanı Donald Trump, şu sıralar Çin mallarına “büyük tarifeler” empoze etme tehdidinde bulundu. ABD ve Çin ticaretinin savaşı bir kez daha finans piyasalarına hükmettiğinden, Asya, Avrupa ve ABD hisse senetleri tüm kayıpları kaydediyor.

Anthony Pompliano: “Bitcoin çok iyi performans sergileyecek.”

S&P 500 ve Nasdaq, her ikisi de yüzde 3,2’nin üzerinde bir düşüş aldı. Brent ham petrolü %1,6 düştü, dolar ise %0,1 arttı, ancak euro ve Japon yeni geriledi. Market.com’daki baş pazar analisti Neil Wilson, konuya yönelik şunları söyledi:

Dalgın zihniyet satın almanın ralli yaklaşımını sattığına dair güçlü bir şans var.

Kripto piyasasına kıyasla, kırmızı küresel pazarın yüzdesi, eToro’daki kıdemli analisti Mati Greenspan tarafından fazla vurgulanmadı ve borsa katılımcılarının kripto ticareti yapmak için gerekenlere sahip olmadığını söylüyor.  Yüzde kayıpları daha az olabilir, ancak gerçek kayıp değeri Morgan Creek Dijital kurucusu Anthony Pompliano’nun paylaştığı kadar büyük. Ayrıca Anthony Pompliano, kripto pazarının geleceği ile ilgili görüşlerini şu sözlerle paylaştı:

Kripto pazarı önümüzdeki 10 yıl içinde S&P’den daha iyi performans gösterecek. Ama çok yakın da olmayacak. Kamu borçları tarihte en uzun boğa piyasasında ve bugün aşırı değerleniyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin