XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!
XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!

Analist XRP’nin BTC karşısında önemli bir kırılımda olduğuna dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm kripto para piyasasında, XRP dâhil olmak üzere son saatlerde oldukça durgun geçiyor. Popüler bir kripto piyasası analitik hizmeti Coin360’a göre, olan Bitcoin, Ethereum ve diğer büyük kripto paraların fiyatı, son 30 gün içinde yüzde 20 üzerinde düşüş yaşadı. Merkezsiz dijital varlıklar hakkında Çin tarafından gelen negatif yorumlar, piyasanın yükseliş algısını sekteye uğratmayı başardı.

XRP Bitcoin’e karşı bir kırılım yapabilir mi?

Buna rağmen, bir analist, XRP fiyatında, en azından BTC’ye karşı bir büyüme olmasını bekliyor. Bu yılın başlarında son günlerdeki fiyat hareketlerinden teyit alan bir fiyat fraktal analizini yapan popüler trader CryptoKaleo, XRP/BTC çiftinin güçlü bir kopuşun eşiğinde olduğunu belirtti. Daha spesifik olarak, pariteyi yaklaşık iki yıl boyunca baskısı altına alan bir düşüş eğiliminin direnç çizgisi, yukarı doğru kırılmak üzere.

Kaleo’nun gönderindeki ilginçlik ise altcoinlerde bir kırılma için baskı olması ve XRP için pozitif fiyat performansına dönüşmesi gerektiği. Çünkü kripto para, BTC olmayan kripto para sermayesi içinde en büyük paya sahip olanlardan bir tanesi.

Farklı analistler de altcoin’lerin ihtiyaç duyduğu gücü göstermeye başladığını zaman zaman belirtiyorlar. Buna göre altcoin piyasa sermayesinin, bazı teknik analiz senaryolarının tam olarak çalışması durumunda hızlı bir büyüme görebileceğini belirtiyorlar.

https://twitter.com/BTC_JackSparrow/status/1199319351196827649

Yukarıdaki tweette analist, ALTS/BTC paritesinin sıkışık bir aşamada olduğunu ve günlük görünümde Ichimoku Bulutu’nun aşağı yönlü bir segmentinden ayrılmak üzere, bulutun ilerleyen dönemlerde yükselişe geçtiğini düşünerek bu görüşü desteledi. Analiste göre bu güçlü bir sinyal.

XRP, son birkaç gün içinde bazı olumlu haberler gördü, örneğin kripto para ve Ripple, geçtiğimiz hafta hem BBC hem de Bloomberg’de adından söz ettirdi. Ripple ayrıca bir İngiliz ödeme şirketinin XRP’ye dayanan bir ödeme sistemi benimsemek istediği konusunda haberlerde de yer aldı.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin