Bitcoin, bitcoin haberleri, kış olimpiyatları, Amerika kızak takımı Bitcoin
Bitcoin, bitcoin haberleri, kış olimpiyatları, Amerika kızak takımı Bitcoin

Amerika kızak takımı Bitcoin için olimpiyatlarda yarışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 Kış Olimpiyat Oyunları önümüzdeki iki hafta için gündemde olacak. Amerika kızak takımı Bitcoin fonu kurarak gelecekte genç sporculara yatırım imkanı sağlayacak.

ABD Kızak Vakfı 2017’nin aralık ortasından beri Bitcoin bağışları için kampanya yürütüyor. Olimpiyatlarda herhangi bir sponsor logosu giyemedikleri halde, ekip bağışlanan Bitcoin’lerin artışına göre başarılarının artacağının sözünü verdi.Ekibin, bağışları kabul etmek için kendi Bitcoin cüzdanını kuran ilk ABD Olimpiyat takımı olduğu iddia ediyor.

Gümüş madalya kazandılar

ABD kızak takımı yarışmalarda iki gümüş madalya kazandı. Takımın pazarlama müdürü Gordy Sheer yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kızakçıların delirmiş olduğuna dair şakalar duyuyoruz ve insanlar neden bunu yaptığımızı bilmiyorlar. Ancak kızakçılık kana karışan ve hayatınızı değiştiren bir şeydir ve dünyanın henüz takdir etmediği bir şeyin içinde olmak nasıl bir şey bunu ancak Bitcoin’ciler bilir. Bitcoin bizim için riski göze alınabilecek derecede güzel.”

ABD Kızak fonunun ilk bağışçılardan biri eski kızak olimpiyat oyuncusu ve Wall Street yatırımcısı Ty Danco oldu. Danco, fonun önümüzdeki sekiz yılda yapılacak iki kış olimpiyatında toplanacak fonların mükemmel bir yatırım olduğunu söylüyor.

Amerika kızak takımı Bitcoin ile geleceğe yatırım yapacak

Kızak takımı uzun vadeli düşünüyor. Bitcoin’i 2022 ve 2026 Olimpiyat Oyunları’nda tutma amacı ile planlayan kızak takımı, yetersiz finans yüzünden yeteri kadar yardım alamayan dünya kupası seviyesindeki takımları desteklemek ve genç yetiştirme programlarına katkıda bulunmak istiyor.

Ekip, gelecekte kendi fon toplama girişiminde ne kadar Bitcoin’e sahip olduklarına bağlı olarak Bitcoin logolarını ve etiketlerini de kitine ve ekipmanlarına ekleme sözü verdi.

5 BTC – Bitcoin logosu takım şapkaları ve hatıra şapkaları üzerinde görünecek.

10 BTC – 2018 sezonunda tüm kızak takım dış kıyafetlerinin üst tarafına Bitcoin logosu koyulacak (Kış Olimpiyatları hariç).

25 BTC – 10 BTC için geçerli olanlar ve iki sezon boyunca kızaklarda Bitcoin logosu olacak.

50 BTC – 25 BTC için geçerli olanlar ve dört sezon boyunca kızaklarda Bitcoin logosu olacak.

100 BTC – 50 BTC için geçerli olanlar ve ekibin dört sene boyunca deri elbiselerinde Bitcoin logosu olacak (Olimpiyatlar hariç).

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin