featured

Gözde altcoin’in boğaları uzun vadeli yükselişi destekliyor! Peki, nasıl bir sıkıntı çıkabilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink (LINK), son yedi gün içinde en iyi blockchain’lerle 15’ten fazla entegrasyon gerçekleştirdiği için yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı.  Bu güncellemeler, LINK fiyatının uzun vadeli yükseliş görünümünü güçlendirebilir. Ancak kısa vadeli fiyat hareketi nasıl olacak?

LINK, neredeyse mevcut aylık en düşük seviyelerine düştükten sonra 21 Ekim’den bu yana yükseliş talebinde bir patlama yaşadı. Bu yükseliş ile şaşırtıcı bir şekilde LINK, 31 Ekim itibariyle 8,33 dolar ile  zirve yapmadan önce bir önceki aylık en yüksek seviyesini geçmeyi başardı. Bu, altcoin’in neredeyse %30 oranında sıçramayı başardığı anlamına geliyor.

Ancak LINK’in mevcut 7,97 dolarlık fiyatı, mevcut aylık en yüksek seviyesinden hafif bir gerilemeyi yansıttı. Bu, altcoin’in mevcut alt aralığından bağımsız olmayabileceğine bir işarettir.

altcoin LINK grafik

Geri çekilme, Ekim ayının sonuyla ilgili önemli bir gözlemdi. Peki şimdi LINK, Kasım ayında yükselişini sürdürecek mi yoksa son zamanlarda elde ettiği kazanımların bir kısmı silecek mi? Son zirvenin, 8 dolar seviyesinin üzerinde aşağı yönlü bir baskı oluşturduğu unutulmamalı. Bu, satış baskısındaki direnci ve artışı doğruladı. Ayrıca bu, LINK boğalarının son kazanımları savunamaması durumunda büyük ölçüde geri çekilme şansının altını çizdi.

Neler olabilir?

LINK, son yükselişine rağmen aşırı bir satış hareketi ile karşı karşıya kalmadı. Bu nedenle, yükselişin bir süre daha uzayabileceği konusunda hâlâ önemli bir olasılık var. Yeterli talep, boğaları destekleyerek mevcut kısa vadeli direnç noktasını kırmalarına izin verebilir. Böyle bir sonuç, 8,5 dolar veya 9,2 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarının yeniden test edilmesini tetikleyebilir.

LINK, boğaların kontrolü elinde tutması için yeterli talebi sürdürebilir mi? Adres dengesine göre arz dağılımı, en büyük balina kategorisinin (10 milyondan fazla LINK tutan adresler) bakiyelerini biraz artırdığını ortaya koydu. 10,000 ile 1 milyon arasında token tutan daha küçük balinalar da 30 ile 31 Ekim arasında artış yaşadı.

Son 24 saatteki satış baskısının çoğu da 1 milyon ile 10 milyon adet LINK tutan adreslerden geldi. Adres akışlarına bakıldığında, alıcı adreslerin hâlâ gönderen adreslerden daha yüksek olduğu ortaya çıkıyor.  Bu, o sırada hâkim olan satış baskısına kıyasla hâlâ daha yüksek bir net talep olduğunu doğruladı.

Gözde altcoin’i elinde bulunduran adreslerin sayısı Ekim ayında istikrarlı bir şekilde artmaya devam ederek Kasım için olumlu bir örnek teşkil etti.

LINK’in en son performansı, mevcut 2022 dip seviyelerinden toparlanmasına büyük katkı sağladı. Yine de, tarihi zirvelerine kıyasla hâlâ büyük bir indirimle işlem görüyor.

Gözde altcoin’in ATH’sini geri kazanmadan önce daha kat etmesi gereken uzun bir yol var. Yukarıdaki analize göre, mevcut talep seviyeleri hâlâ yukarı yönlü. Bununla birlikte, yatırımcılar mevcut kısa vadeli desteği ve mevcut gidişatı bozabilecek potansiyel ekonomik rüzgarları göz önünde bulundurarak yine de dikkatli olmalıdır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin