Bu altcoin'de sonunda beklenen yükseliş geliyor mu? Teknik analiz
Bu altcoin'de sonunda beklenen yükseliş geliyor mu? Teknik analiz

Bu altcoin’de sonunda beklenen yükseliş geliyor mu? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası bugün yükseliş eğilimindeyken önemli altcoin’lerden biri olan ADA fiyatı da yükselişe geçti. Fiyat şimdi ikinci gün için sürekli yükseliyor. Yükseliş momentumu, fiyat daha da düşmekten kurtarıldığı için kripto paranın önemli bir değer kazanmasına yardımcı oldu. ADA fiyatının desteği ise 0,798 dolarda yer alıyor. Buna karşılık, direnç 0,904 dolarda bulunuyor. Bununla birlikte, son dört saatte fiyatta önemli bir artış gözlemlendiğinden, yukarı fiyat fonksiyonu alıcılar için oldukça faydalı oldu.

Cardano fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, fiyatta bir artış olduğunu gösteriyor. ADA fiyatı yazım sırasında 0,836 dolarda yer alıyor. Altcoin’in fiyatı son 24 saatte 5,36 dolar değer kazandı ancak geçen hafta yüzde 12,38 değer kaybetmişti. İşlem hacmi yüzde 2,49 azaldı ancak piyasa değeri yüzde 5,12 artarak yüzde 1,54’lük piyasa hakimiyeti sağladı.

Cardano price analysis: ADA breaks above $0.86. Will the bullish momentum continue? 1

Bollinger bantlarının üst sınırına yavaş yavaş yaklaşıyor ve alt bant, ADA desteğini temsil eden 0,770 dolar seviyesi var. Diğer taraftan 0,888 dolarda oluşan ortalamaADA için direnci temsil ediyor.

Göreceli güç endeksi (RSI), nötr bölgenin alt yarısında endeks 39 seviyesinde yer alıyor. Gösterge, satın alma faaliyetinde çok ilerleme olduğunu gösteriyor.

Cardano fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Cardano fiyat analizi, ayıların boğalardan daha güçlü olduğunu ve fiyat seviyesinin, özellikle işlem seansının başlangıcında istikrarlı bir yukarı hareket gördüğünü ve son dört saattir de yukarı doğru olduğunu gösteriyor. Dün birkaç düzeltme hamlesi gözlemlenmişti. Bugün ise eğilim alıcıların lehine ve fiyat seviyeleri belirgin şekilde arttı.

Cardano price analysis: ADA breaks above $0.86. Will the bullish momentum continue? 2

Bollinger bantları genişlediğinden, volatilite 4 saatlik grafikte de yüksek, bu da önümüzdeki saatler için daha fazla fiyat hareketi olacağını gösteriyor. Üst bant, ADA direncini temsil eden 0,859 dolarda ve alt bant 0,779 dolarda, ortalama 0,819 dolarda yer alıyor. Bollinger bantlarının ortalaması fiyat seviyesinin altında, bu da altcoin için desteği gösteriyor. RSI tarafsız bölgede 51 endekste ve yukarı doğru hareketi, piyasayı geride bırakan bir satın alma faaliyetine işaret ediyor.

Cardano fiyat analizi sonucu

Altcoin fiyat analizi, kripto paranın başlangıçta yüksek ralli yaptığını ve şimdi yükselişte olduğunu gösteriyor. Boğalar bugün agresif bir güç gösterdi ve satın alma ruhu trend olmaya devam ederse ADA’nın önümüzdeki 24 saat boyunca yükselmeye devam etmesi beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin