featured

ADA fiyatı baskı altında kalmaya devam ediyor! Düşüş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden biri olan ADA yeni haftaya olumsuz bir şekilde başladı. Altcoin, net bir şekilde ne aşağı ne de yukarı doğru hareket ediyor.  Bununla birlikte, satıcılar işlem seansı boyunca kontrolü ellerinde tuttu. Bunun sonucunda da Cardano fiyatı önceki ayın en düşük seviyelerine kadar geriledi.

ADA fiyatı pazartesi günü düşük değerlerden işlem görüyor. Altcoin, şubat ayının en düşük seviyesi olan 0,74 dolar ile yedi aydır üst üste düşüyor. Rekor kıran balina aktivitesine rağmen altcoin fiyatında yıllık bazda yeni düşüş hareketleri bekleniliyor.

Cardano fiyatı, 3,033 dolar ile rekor seviyelere ulaştıktan sonra 2 Eylül tarihinde başlayan düşüş trendinde hareket etmeye devam ediyor. Şu anda fiyat, olumsuz bir görünümle 0,80 dolar işaretinin yakınında işlem görüyor.

ADA grafik

Devam eden satış baskısı, altcoin’i şubat ayının en düşük seviyeleri olan 0,74 dolara kadar düşürebilir.

Ayrıca bahsedilen seviyenin kırılması, Cardano fiyatındaki yeni rekor düşük seviyelerden yararlanmak isteyenler için başka bir satış turunu tetikleyebilir.

Öte yandan Cardano’nun fiyatı aşırı satım bölgesinde bulunuyor. Teknik olarak, mevcut seviyelerden fiyatta bir sıçrama bekleniyor. Fiyat, işlem seansında daha düşük seviyelere gerilemezse kripto para birimi 0,87 dolara doğru bir sıçrama yapabilir.

Eğer bu hareket devam ederse satın alma siparişlerindeki bir artış ile psikolojik bir seviye olan 1 dolara doğru bir yol açılmış olur.

Altcoin için bazı teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi aşırı satım bölgesine yaklaşıyor. Şu anda 37 endeksinde işlem görüyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD) orta çizginin altında geziniyor.

VO: Hacim osilatörü çift dip yapıyor ve aşırı satım bölgesinde kalıyor.

Genellikle balinalar olarak bilinen büyük yatırımcıların muazzam faaliyetine rağmen, ADA fiyatı yeni düşük rekor seviyelere doğru ilerliyor. Blockchain analitik firması intoTheBlock show’a göre, 7 Mart tarihinde sona eren haftada 1 milyon ila 10 milyon token’lı adreslerdeki bakiye rekor 12 milyar ADA’ya yükseldi.

Bu yazının yazıldığı sırada ADA, son 24 saatte %1,48 oranında bir düşüşle 0,81 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin