featured

Ayılarla mücadele devam ediyor! Bu altcoin, şeytanın bacağını kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan XMR, son 90 gündür ayılarla büyük bir savaş içinde. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 517,62 dolardan %77 oranında bir düşüş yaşayan altcoin, piyasanın geri kalanı düzeltme rallileri yaparken suskun kaldı. Dahası, ağın yükseltmesinden sonra bile fiyat performansı düşmeye devam ediyor.

İşte XMR token’ın son üç aydaki performansı hakkında bildiklerimiz.

Nisan ayında iyi kazanımlar elde etti

İlginç bir şekilde, CoinMarketCap’ten gelen veriler, nisan ayında kripto piyasasının neredeyse tamamı düşüş yaşarken XMR bazı kazançlar elde etmişti. 1 Nisan ile 22 Nisan tarihleri arasında, altcoin’in değeri %30’un üzerinde bir artış kaydetti. Ancak fiyat, 23 Nisan’da düşmeye başladı. Bu düşüş hareketi ile birlikte XMR ayı 229,93 dolar ile kapattı.

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin 113 dolar civarında işlem görüyor. Bu da 23 Nisan’dan beri %50 oranında değer kaybettiği anlamına geliyor.

altcoin XMR

Söz konusu dönemde, XMR token’ının piyasa değeri de bir miktar büyüme kaydetti. Ancak bu yazının yazıldığı sırada piyasa değeri 2,06 milyar dolar. Bu da yine, 23 Nisan’dan bu yana bir düşüş kaydedildiği anlamına geliyor.

Ağın 10 Haziran’daki yükseltmesine rağmen, XMR token’ının fiyatı ve piyasa değeri %38’lik bir düşüş yaşadı.

Biraz kazanç, biraz kayıp

Üç aylık döneminde Santiment’ten gelen veriler, ağdaki gelişimsel aktivitede bir artış olduğunu ortaya çıkardı. Gelişimsel aktivite 90 günde %46’lık bir artış gördü.

Ancak, bu metriğin daha kısa dönemdeki incelemesi farklı bir sonuç ortaya koyuyor. Ağ yükseltmesinden bu yana geliştirme faaliyeti %13’lük bir düşüş kaydetti.

Altcoin’in 515,52 milyonluk bir rekor kaydetmesinin ardından ticaret hacmi de 21 Nisan’dan bu yana önemli ölçüde düştü. Değer, bu yazının yazıldığı sırada 92,97 milyon olarak sabitlendi. Haziran ayının başından bu yana, işlem hacmi düşük. Şimdiye kadar kaydedilen en yüksek işlem hacmi 196,4 milyon. Bu değer de 13 Haziran tarihinde kaydedildi.

Ayrıca,son 90 gün içinde, balinalar tarafından tutulan arz endeksi istikrarlı bir düşüş gösterdiğinden, XMR token’ı tutan balinalar kademeli olarak kâr elde etti. Bu endeks yazının yazıldığı sırada 44’te kaldı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin