Alibaba’nın kurucusun Jack Ma, kripto paralar hakkında konuştu
Alibaba’nın kurucusun Jack Ma, kripto paralar hakkında konuştu

Alibaba’nın kurucusu Jack Ma, kripto paralar hakkında konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Alibaba’nın kurucusu Jack Ma, kripto para birimlerinin finansın geleceği olduğuna inandığını açıkladı.

Jack Ma: “Finansal düzenleyiciler kripto para birimlerini benimsemeli.

E-ticaret devi Alibaba’nın kurucusu Jack Ma, kripto para birimlerinin finansın geleceği olduğunu belirtti. Konuşmasında dijital para birimlerinin kalıcı olacağını iddia eden Ma’ya göre, düzenleyiciler finansal inovasyonun iyi olmayan rolünü zorluyorlar. Jack, Şanghay’daki Bund Finans Zirvesi sırasında, Çin’deki ve dünyadaki finansal düzenleyicilerin kripto para birimlerini kucaklaması gerektiğini ifade etti. Ma ayrıca geleneksel finans sistemleri tarafından dünyadaki kripto para birimlerini aşağı çekmek için uygulanan yaklaşıma da değindi.

Alibaba kurucusu Jack Ma, dünyanın finansal yeniliklere yön verebilecek modern bir teknolojiyi benimsemesi gerektiğine inanıyor. Çinli milyarder aynı zamanda ülkenin yeniliği teşvik etmek için yeni teknolojiyi benimsemesi gerektiğini ifade ediyor. Bu teknolojik yeniliklerin başında kripto para birimi ve blok zinciri sistemleri gelmekte. Diğer ülkelere kıyasla Çin, Blockchain ve kripto alanında çok ilerleme kaydetti. Geçen yılın sonlarında, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, ülkeyi Blockchain alanında liderlik etmeye ve fırsatı değerlendirmeye çağırmıştı.

Mevcut düzenlemeler işe yarıyor mu?

Jack Ma, kripto para birimlerinin ve istikrarlı kripto paraların insanlar için iyi değer ve finansal özgürlük yaratacağını söyledi. Bu nedenle, insanların yeni finansal yeniliği açık kollarla benimsemesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Çinli milyarder yorumlarını küresel finans sektörüne yöneltti ve kriptonun mevcut düzenlemelerinden duyduğu hoşnutsuzluğu dile getirdi. 

Dünyanın dört bir yanında birçok kripto para birimi iyi iş çıkarıyor ancak ne yazık ki dünyanın birçok yerinde dijital para birimlerine karşı ilgisizlik var.

Çin, Blockchain teknolojisini benimsedi ancak kripto para birimlerinin tam olarak yanında değil. Buna rağmen Çin kendi merkez bankası dijital para birimini başlattı ve bu da birçok eleştiriyi beraberinde getirdi.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin