ABD Küresel Yatırımcılar CEO’su, kriz anında altını işaret etti!

ABD Küresel Yatırımcılar CEO’su, kriz anında altını işaret etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rusya’nın resmi olarak Ukrayna’ya saldırmasıyla birlikte, gündem bir anda değişti. Dünya genelinde gözler Rusya-Ukrayna sınırına çevrildi. Pek çok devlet yetkilisinden açıklama geldi. Ekonomi tarafında da yeni demeçlerle insanlar sakin olmaya davet edildi.

US Global Investors CEO’su Frank Holmes, altının yüksek gerilim ortamında elde edilecek en iyi varlık olduğuna inanıyor. Kitco News’e konuşan Holmes, altının savaş ve siyasi gerilim dönemlerinde güvenli liman varlığı olmanın tarihsel desteğine sahip olduğunu belirtti.

Piyasanın, altının zayıf 2021 performansını varlıktan kaçınma nedeni olarak görmemesi gerektiğini kaydetti. Holmes, Bitcoin’in kritik bir alternatif olarak ortaya çıkmasına rağmen, hala genç bir varlık sınıfı olduğu düşünüldüğünde, varlığın henüz kendini kanıtlamadığını kabul etti. Ancak Holmes, Bitcoin’in düzenlemeler gibi birkaç engeli geçtiğinde, güvenli liman olarak altını alacağına inanıyor.

US Global Investors CEO’su, Bitcoin’e göre altını şimdilik güvenilir buluyor

Savaş ve daha birçok kriz durumlarında altın yatırımcılar için güvenli liman olmuştur. Fiziki bir değerinin halen kendini koruması altını piyasalarda eşsiz kılıyor. US Global Investors CEO’su da tam olarak böyle düşünüyor ve ekliyor: 

“Altına baktığınızda, harika bir varlık olarak tarihsel öneminin genişliği ve derinliği, savaşınız olduğunda gerçekten ortaya çıkıyor. Bitcoin yeni bir fenomendir. Kripto ekosistemine giren daha fazla düzenleme elde ettiğimizde, Bitcoin küresel olarak bir sonraki ilgi ayağını üstlenecek” 

Yönetici, mevcut yüksek enflasyon ortamı ve faiz oranlarındaki olası artış göz önüne alındığında altının değerinin düşük olduğunu belirtti. Kıymetli metalin 4.000$ civarında işlem görmesi gerektiğine inanıyor. Ancak, 2.500 ila 3.000 ABD Doları arasında bir hedef fiyat öngörüyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin