Ripple ortağı SoftBank, Çin merkezli bu borsayı destekliyor
Ripple ortağı SoftBank, Çin merkezli bu borsayı destekliyor

Ripple ortağı SoftBank, Çin merkezli bu borsayı destekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’in ortağı İngiltere merkezli SoftBank, ZT Global’in sahip olduğu Çin dijital borsasına multi milyon dolarlık bir miktar koydu.

Çinli gazeteci Colin Wu, Ripple destekli MoneyTap ödemeleri uygulamasına sahip olan SoftBank’ın blockchain alanında ilk multi-milyon dolarlık yatırımını Çin borsası ZT’ye yaptığını tweetledi.

Wu’ya göre, geçen yıl ZT, yatırımcılarla olan anlaşmazlıkları nedeniyle birçok kez basında çıkan haberlere konu oldu.

Wu şunu yazdı:

“Çin toplumu bu yatırım karşısında şaşkına dönüyor.”

SoftBank, DLT ile ilgili ilk yatırımı için ZT’yi seçti

İngiltere merkezli bankacılık devi SoftBank, Hong Kong merkezli ZT kripto ticaret platformuna açıklanmayan bir yatırım yaptı. Haberde sadece bunun multi-milyon dolarlık bir miktar olduğundan bahsediliyor.

Bu borsa, 2018 yılında ZT Global tarafından Hong Kong’da kuruldu. Kaynak şu anda bu borsanın ilk 20 listesinde olduğunu iddia ediyor ancak CoinMarketCap’e göre bu doğru değil.

SoftBank, Morgan Stanley ve Goldman Sachs’a kripto yatırımını teşvik edecek

SoftBank ayrıca ZT’nin halihazırda yatırım yaptığı kripto ve blok zinciri projelerine yatırım yapmayı planlıyor. Şirketler birlikte dijital para birimleri ve varlıklar hakkında küresel farkındalık yaratmayı ve “birlikte yeni bir dijital ekonomi çağı yaratmayı” planlıyor.

ZT başkanı Li Xiaocheng’e göre, bu yatırımın ardından ZT, yeni bir blockchain tabanlı ekosistem oluşturmak için SoftBank ile işbirliği yapma hedefinde.

Ancak Wu, SoftBank’ın borsaya yatırım yapmak için yaptığı bu hamlenin “finansal bir önem taşımadığına ve daha büyük bir uyum riskine” sahip olduğuna inanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin