Binance CEO'su altcoin listelemesi için sordu;
Binance CEO'su altcoin listelemesi için sordu;

Binance Coin önde gelen altcoinleri nasıl solladı – işte açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance’in BNB tokenı, piyasa değerine göre dördüncü en büyük kripto para birimi konumuna ulaşmak için geçen ay %860’tan fazla arttı.

Binance Coin ve yükseliş

BNB, tarihsel olarak Binance tarafından platformlarında indirimli alım satım ücretleri için bir hizmet tokenı olarak sunuldu.

Ancak Eylül 2020’de Binance Smart Chain’in piyasaya sürülmesiyle birlikte DeFi alanında Ethereum ile ciddi bir potansiyel rakip haline geldi.

Binance akıllı zincirinde faaliyet gösteren merkezi olmayan borsalar olan PancakeSwap ve Venus, Defistation’a göre toplam değerini hızla sırasıyla 3.4 milyar $ ve 3.9 milyar $’a yükseltti. Buna karşılık, çok daha yerleşik UniSwap ve Aave sırasıyla 4,4 milyar dolar ve 3,4 milyar dolar seviyesinde duruyor.

Geliştirme perspektifi

Geliştirme perspektifinden bakıldığında, Binance Smart Chain, Ethereum projeleriyle (% 100 EVM uyumlu bir blok zinciri olarak) kolayca entegre edilebilir. Bu nedenle, ERC-20 tabanlı verim çiftçiliği tabanlı getiri stratejilerinin BSC’de kolayca uygulanabilmesi için sürekli bir potansiyel vardır.

Token fiyatında bu kadar hızlı bir artışla, birçok yatırımcı tokenın gelecekteki fiyat beklentilerine şüpheyle yaklaşıyor. Ancak Ethereum gaz ücretleri, ortalama bir kullanıcının takas ve çiftçilik yapması için ne kadar uzun süre engelleyici bir şekilde yüksek kalırsa, Ethereum DeFi ekosisteminden Binance ekosistemine o kadar fazla sermaye akacak ve bu da BNB tokeninin fiyatı üzerinde muazzam bir yukarı yönlü baskı oluşturacaktır.

Pancake’de takas yapmak için BNB’nin yaklaşık 0,20 dolarlık ücreti, takas ve UniSwap’de likidite sağlamak için gereken 50 ABD dolarından çok daha düşüktür. Ethereum’un 188 milyar dolarlık piyasa değerine karşı BNB’nin 40 milyar doları, Ethereum’a daha uygun bir alternatif olma hedefine ulaştığı düşünüldüğünde Binance’in tokeninin fiyatta hala takdir edilmesi gereken çok şey olduğunu gösteriyor olabilir.

Bununla birlikte, BNB yatırımcıları, Ethereum web sitesi yol haritasında vaat edilen çok daha düşük gaz ücretleri ve daha az ağ tıkanıklığı ile ETH 2.0’daki gelişmeler konusunda dikkatli olmalıdır.

ETH 2.0 bunu hemen gerçekleştirebilirse, Binance Coin, hem teknik açıdan hem de kamuoyunun bilgisine göre ETH’nin DeFi alanında çok daha fazla yerleşik olduğu için, muhtemelen tepki olarak fiyatta büyük bir kısa vadeli düşüş görebilir.

Binance, kripto veri sağlayıcılarına göre Binance tokenlarının çoğunu elinde tuttuğu ve ardından 21 onaylayıcı node’un çoğunu kontrol ettiği BNB’nin daha merkezileştirilmiş yapısı da token endişesi için olası bir nedendir.

Hükümet mevzuatı veya mali yaptırım doğrudan Binance’i hedef alırsa, Binance’in yerel tokenı muhtemelen bu ayın en yüksek seviyesinden 2018’de görülen çok yıllı en düşük seviyelere gerileyebilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin