Dogecoin fiyatı Elon Musk'ın 'trilyoner' tweet'inden sonra ne durumda?
Dogecoin fiyatı Elon Musk'ın 'trilyoner' tweet'inden sonra ne durumda?

SEC, Elon Musk’ın Dogecoin tweetlerini araştırıyor olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018’de Elon Musk, “yanıltıcı Tweetler” nedeniyle SEC tarafından Menkul Kıymetler Dolandırıcılığı ile suçlanmıştı. Bu nedenle, Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’nun milyarderin Twitter hesabını aktif olarak izlediği bilinen bir gerçek haline geldi.

Musk, Dogecoin’i kripto topluluğuna tanıtan Tweetleri nedeniyle bir kez daha SEC’in soruşturması altında olabilir.

Squawk’a göre SEC, Musk’ı araştırıyor

Söylenti ortalıkta dolaşırken henüz doğrulanmadı. Yine de SEC soruşturmasının söylentilerine rağmen Tesla’nın milyarder CEO’su en sevdiği kripto hakkında tweet atmaya devam ediyor.

Elon Musk, blok zinciri ve kripto para birimi söz konusu olduğunda her zaman olumlu bir duruş sergilemiştir. Son zamanlarda Tesla, 1,5 milyar dolarlık bitcoin satın alarak kripto para sektörüne olan inancını da vurgulamış oldu.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin