Ripple fiyat analizi: XRP için bu seviyelere dikkat! İşte tüm ayrıntılar ve teknik görünüm
Ripple fiyat analizi: XRP için bu seviyelere dikkat! İşte tüm ayrıntılar ve teknik görünüm

Ripple fiyat analizi: XRP için bu seviyelere dikkat! İşte tüm ayrıntılar ve teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, grafiklerde yükseliş modeli oluşturdu ancak Bitcoin’in son birkaç gündeki düşüşünden oldukça olumsuz etkilendi. SEC davasıyla ilgili haberler de son zamanlarda olumlu değil. ABD merkezli para transferi şirketi Moneygram, SEC ile devam eden davayı gerekçe göstererek Ripple Labs ile ortaklığını askıya aldı.

12 saatlik XRP fiyat grafiği

Dikkat edilmesi gereken ilk nokta, yükselen bir üçgen oluşturduktan sonra XRP’nin düşüş eğilimi göstermesi. Bu model genellikle fiyatın yükseliş eğilimi göstermesiyle sonuçlanır. Bununla birlikte, Ripple’daki düşüş Bitcoin’in 58.000 dolardan düşüşüyle ​​aynı zamana denk geldi ve XRP daha fazla kayıp verebilir.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise %38,2 Fibonacci Retracement seviyesindeki zayıf sıçrama. Bu sıçrama dikkate değer bir işlem hacmine sahipken, sonraki seanslar daha yüksek hacimde satış gördü ve piyasa duyarlılığının güçlü bir şekilde düşüş yönünde olduğunu gösterdi.

XRP sıçraması 0.495-0.5 dolar bölgesinde bazı satış baskısıyla karşılaşsa bile RSI nötr 50’nin altında düşüş bölgesine kaydı. Awesome Osilatör ayrıca yükselen aşağı doğru momentumu göstermek için düşüş eğilimi oluşturdu.

Ticaret hacmine baktığımızda satıcıların piyasayı kontrol ettiğini gösteren önemli bir kanıt karşımıza çıkıyor.

OBV, birkaç haftadır istikrarlı bir şekilde düşüş eğilimi gösteriyor, ancak XRP’nin Ocak ayının sonundaki 0,3 dolarlık direnç seviyesini geçmesiyle sonuçlanan satın alma hacmini karşılayacak kadar yeterli değil.

0.43 dolar, düşüş baskısına yol açması ve dirençten birine döndürülmesi muhtemel olan yakın bir destek seviyesi. Daha kısa zaman dilimlerine bir göz attığımızda, 0,455 dolar son birkaç gündür makul bir şekilde destek gördü. Bu nedenle, bu iki seviyenin altındaki bir düşüş, XRP için daha fazla düşüş baskısının erken bir göstergesi olabilir.

0.43 dolar seviyesini kaybetmek, XRP’nin 0.37 dolara doğru hareket etmesiyle sonuçlanabilir, burada boğalar devreye girebilir ve %50 geri çekilme seviyesini temsil ettiği için daha fazla kayıp yaşanmasının önüne geçebilir.

XRP’nin kısa vadeli görünümü düşüş eğilimi gösterirken, daha uzun zaman dilimleri de piyasanın ayılar lehine hareket ettiğine dair işaretler göstermeye başladı. Önümüzdeki bir veya iki hafta içinde, 0,37 dolarlık işaret, dikkat edilmesi gereken bir satın alma fırsatı yaratabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin