Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.
Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.

Cardano protokolü yeni yükseltmeye hazırlanırken, ADA fiyatı ATH için hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırımcılar Ethereum’a daha iyi alternatifler ararken Cardano, son iki aydır güçlü bir yükseliş trendinde işlem görüyor. Dijital varlık için yaklaşan güncelleme, kullanıcıların Cardano blok zincirinin üstünde sıfırdan token oluşturmasına olanak tanıyacak.

Cardano’nun en yeni güncellemesi, dijital varlık için yeni kullanım durumları geliştirecek

‘Mary’ güncellemesi, Cardano Epoch 251’i tamamladıktan hemen sonra, 1 Mart 21:44 UTC için onaylandı. Projenin birçok teknolojik desteğinin arkasındaki şirket olan IOHK, en yeni güncellemenin Cardano blok zincirinde akıllı sözleşmeler  entegrasyonunda temel bir adım olacağını duyurdu.

Güncelleme, saat 21:44 UTC’de hard fork ile tamamlanacak. Akıllı sözleşmelerin entegrasyonu olan Goguen aşaması, Cardano için temel bir dayanak oluşturuyor. Şu anda, kullanıcıların Ethereum’daki gibi Cardano blok zincirinde yeni yerel tokenlar oluşturamayacağını belirtmek gerekir.

Bununla birlikte, projenin ana faydası, akıllı sözleşmelere ihtiyaç duymadan bu tokenlerin oluşturulması olacak. Bu, kullanıcıların geliştirme bilgisi olmadan dakikalar içinde yeni bir token oluşturabilecekleri anlamına gelir.

Akıllı sözleşmeler her iki şekilde de yakında gelecek, ancak token oluşturmak için gerekli değil. Bu tokenler, NFT’ler, yardımcı program veya yönetim tokenları ve daha fazlası olabilir.

Mary güncellemesinin başarılı entegrasyonunun etkisi, tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakın olan Cardano fiyatı üzerinde olumlu etkiye neden olabilir.

Yeni zirvelere % 20’lik bir çıkış eşiğinde Cardano fiyatı

1 saatlik grafikte Cardano, bir kırılmanın eşiğinde olan yükselen bir üçgen modeli oluşturdu. En önemli direnç seviyesi 1.08 $. Bu seviyenin üzerine çıkmak, ADA fiyatını kolayca 1,29 $ ‘a itebilir; bu, modelin maksimum yüksekliği referans noktası olarak kullanılarak hesaplanan % 17’lik bir harekettir.

ada fiyatı

Öte yandan, desenin üst sınırından 1.08 $ ‘lık bir ret, ADA fiyatını şu anda 1.04 $’ da bulunan alt trend çizgisine indirebilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin