featured

Stellar (XLM) fiyat analizi: Yükseliş eğilimi ile 0,342 doları gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda XLM değeri 0,342 dolara kadar yükseldi. Stellar fiyat analizi, yükseliş eğilimini doğruluyor. Destek noktası ise 0,307 dolar seviyesinde sabitlendi.

Son zamanlarda XLM değeri 0,342 dolara kadar yükseldi. Stellar fiyat analizi, yükseliş eğilimini doğruluyor. Destek noktası ise 0,307 dolar seviyesinde sabitlendi.

Satın alma faaliyetindeki ani artış nedeniyle boğalar son 24 saatte başarılı bir şekilde geri döndü. Boğalar, XLM/USD değerinde sürekli bir artış görüldüğünden son birkaç gündür lider konumlarını koruyorlar. Bugün, alıcı baskısı nedeniyle fiyat bir kez daha yükseliş eğilimi gösterdi. Yükseliş trendi, kripto para biriminin değerini 0,342 dolara kadar yükseltti.

XLM/USD 1 günlük fiyat grafiği: Fiyat, yükseliş eğiliminden sonra 0,342 doların üzerinde istikrarlı bir şekilde ilerliyor

Bir günlük Stellar fiyat analizi, XLM/USD değerinde bir artış gözlemlendiğinden boğaların toparlanma şansının arttığını gösteriyor. Stellar fiyatı bugün yukarı yönlü bir hareketi doğruladı. Sonuç olarak, altcoinin değeri 0,342 dolara yükseldi. Bu, alıcılar için umut verici bir işaret. Daha önce olduğu gibi, yaşanılan düşüş nedeniyle durum oldukça kritikti. Fiyat şu anda 0.333 dolar seviyesinde olan MA değerinden daha yüksek.

Bollinger bantları arasındaki daralma nedeniyle volatilite azalıyor. Bu da önümüzdeki trendlere ilişkin olumlu bir işaret. Üst Bollinger bandı hakkında konuşursak, değeri 0,389 dolar iken, alt Bollinger bandı 0,307dolar değerinde. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı, son yükselişin ardından şu anda 47.92’de.

Stellar fiyat analizi: Yükseliş rallisi ile değerini 0,342 dolara kadar yükseltiyor

Dört saatlik Stellar fiyat analizi, fiyatın son birkaç saat içinde olağanüstü bir iyileşme göstermesi nedeniyle güçlü bir yükseliş eğilimini teyit ediyor. Fiyat son dört saat içinde 0,342 dolar seviyesindeki engeli aştığı için genel toparlanma adeta olağanüstü oldu. Önümüzdeki birkaç saat içinde fiyatın 0,346 dolarlık direnci geçmesi beklenebilir. Dört saatlik fiyat grafiğindeki hareketli ortalama değer ise 0,333 dolarda görünüyor.

Volatilite artıyor, bu endişe verici çünkü düşüş trendi gelebilir. Bu durumda üst Bollinger bandı değeri 0,346 dolar olarak değişirken, alt Bollinger bandı değeri ise şimdi 0,306 dolar değerine kayar. Boğaların bir süredir piyasaya liderlik etmesi nedeniyle RSI puanı da 61.58’e yükseldi.

Son birkaç ayda satış aktivitesinde güçlü bir artış gözlemlendi. Dolayısıyla teknik gösterge tablosu ayıları desteklemekte. Satış işareti üzerinde 11 gösterge, nötr üzerinde 10 gösterge ve satın alma işareti üzerinde 5 göstergeden oluşan bir gösterge var.

Hareketli Ortalamalar Göstergesi (MA) ise düşüş sinyali vererek kripto para birimi için kaybı dikte ediyor. Satış pozisyonunda 10, alış pozisyonunda 4 ve nötr pozisyonda sadece 1 gösterge var. Osilatörlerdeki durum ise şöyle; 9 osilatör nötr seviyedeyken, 1 osilatör satış ve 1 osilatör de alım seviyelerinde olduğu için gün için genel olarak nötr bir eğilim gösteriyor.

Stellar fiyat analizi sonuç

XLM/USD için saatlik ve günlük fiyat tahminleri, ani toparlanma nedeniyle gün için yükseliş yönünde ilerliyor. Fiyat son 24 saatte 0,342 dolar seviyesindeki yüksekliğe ulaştığı için yükseliş trendi gündemde. Alıcılar bir sonraki hedeflerine ulaşmak için uğraşırlarsa, önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla yükseliş yaşanabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin