Ethereum balinaları, uzun süreli konsolidasyondan sonra Chainlink için yeni hedef belirledi!
Ethereum balinaları, uzun süreli konsolidasyondan sonra Chainlink için yeni hedef belirledi!

Ethereum balinaları, uzun süreli konsolidasyondan sonra Chainlink için yeni hedef belirledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum balinaları, son zamanlarda Chainlink ticareti gerçekleştiriyor. Elde edilen verilere göre Chainlink ticaret hacmi 2 milyon doları aştı ve token SHIB ve CRO tokenlerinden daha popüler hale geldi.

Analistler, mevcut ve önceki trendler arasındaki benzerliği göz önünde bulundurarak LINK fiyatı için 38 dolarlık yükselişi hedefliyor. En iyi 1000 Ethereum balina cüzdanı aktif olarak Chainlink ticareti yapmaya devam ediyor. Altcoin uzun dönemdir konsolideydi ve şimdi yükselişe hazırlanıyor.

Ethereum balinaları, Chainlink aktivesini artırıyor!

Chainlink, piyasa değerinde yaşanan düşüşle ilk 15 kripto para biriminden düştü ve uzun süre konsolidasyon yaşadı. Chainlink, Oracle hizmeti aracılığıyla yeni ortaklar kazanmaya devam ediyor ve bu durum altcoinin popülaritesini artırıyor.

Chainlink, Shiba Inu ve Crypto.com’a hükmederek balina cüzdanları tarafından en çok işlem gören kripto para listesinin başında yer aldı. Chainlink, yatırımcılar arasında en popüler altıncı kripto para birimi ve en iyi Ethereum balinaları 380 milyon dolarlık pay sahibi. Destekçiler, Chainlink fiyatındaki son düşüşün finansal piyasalardaki riskten kaçınma eğilimiyle bağlantılı olabileceğini düşünüyor.

Chainlink ağının kilitli toplam değeri (TVL), Kasım 2021 başında 75 milyar doları aşmıştı. DeFi ekosistemindeki ortaklıklardaki artış, Chainlink’in büyümesine önemli katkı sağladı.

Chainlink protokolünün kurucu ortağı Sergey Nazarov kısa süre önce tweet attı:

“Chainlink’in merkezi olmayan hizmetleri, Chainlink ekonomisi hem güvence altına alınan değer (80 milyar dolardan fazla) hem de bu güvenlikten elde edilen ücretler açısından büyümeye devam ediyor. Güvenlik ve ücretleri artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.”

Analistler LINK fiyatı konusunda iyimserler ve 2021 yılının sonundan önce altcoinin 38 dolara ulaşacağına inanıyorlar. Bir kripto para birimi analisti olan @linkmarine007, LINK fiyat trendini önceki döngüyle karşılaştırdı.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin