Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.
Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin geçtiğimiz gün 50 bin doların altına düşerken altcoin pazarı da takipteydi.

8 Eylül Bitcoin Cash ve Cardano fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash, benimsenme tarafında bazı olumlu haberlerle gündemde. Teknik analiz ayrıca BCH’nin kısa vadede bir konsolidasyon aşamasında olabileceğini gösterdi. Cardano üzerindeki son birkaç gündeki satış baskısı ise zayıflamış görünüyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Bitcoin Cash fiyatı 219 dolar destek seviyesindeki düşüşünü durdurmuş gibi görünüyor. Bollinger bantları fiyatın etrafında sıkılaşmaya başlamıştı ve bu da oynaklığın azaldığını gösteriyor.

BCH birkaç gün boyunca fiyatın üzerinde konsolide olursa bu, desteğin başarılı bir şekilde savunulması anlamına gelebilir ve BCH yukarı doğru hareket edebilir.

Geliştirme tarafında bakıldığında ise İngiltere dijital bankası Ziglu, biri Bitcoin Cash olmak üzere hem fiat hem de kripto para birimleri için eşler arası ödeme hizmetlerini başlattığını duyurdu.

Cardano (ADA) fiyat analizi

Cardano, 0,08 dolardaki desteğin üzerinde işlem görüyor. Son tırmanış denemesinde 0,101 dolar seviyesinde sert dirençle karşılaştı.

CMF, teknik olarak satıcıların pazara hakim olduğu anlamına gelen -0,05 değerini gösteriyor. Ancak bu, ADA üzerindeki satış baskısının zayıfladığını gösterebilir.

ADA desteğin altına düşerse bir sonraki destek seviyesi 0,077 ABD doları.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin