Bitcoin Cash
Bitcoin Cash bir ayda yüzde 81 düştü... Bu hızlı düşüş neden yaşandı?

31 Ekim Bitcoin Cash fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

31 Ekim Bitcoin Cash fiyat hareketleri için önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash’in 420 – 415 dolar dar bandında hareket ettiğini görüyoruz.
  • BCH dün gün bitimine doğru 420 dolar direncini geçmek için hareket etse de yeterli alıcıyı bulamaması fiyatın yeniden 420 dolar seviyesine geri çekilmesine neden oldu.
  • Alt bölgede ise 415 dolar kritik bir destek seviyesi olarak duruyor.

31 Ekim Bitcoin Cash fiyat hareketleri

Önemli kripto paraların oldukça düşük hacimli ve dar bir bantta yatay hareketler yaptığını ve bunlardan birinin de Bitcoin Cash olduğunu söyleyebiliriz.

BCH/USD paritesinin yatay hareketlerinin çok az da olsa yukarı yönlü eğilimde olduğunu görüyoruz. Bu durum diğer büyük kripto paraların aksine BCH’nin sabah saatlerinde üst bandı test etmesinden kaynaklanıyor.

Yazım esnasında 420 dolar direncinde bulunan BCH’nin içinde bulunduğumuz saat dilimin içerisindeki hareketi önem arz ediyor. Öğle saatlerindeki kapanış 420 doların altına sarkmazsa yeni bir yukarı yöne yönelme hareketi ile karşı karşıya kalabiliriz. Bu durumda ise ilk hedef şu an 426 dolar seviyesinde bulunan 100 saatlik hareketli ortalama olacaktır.

Eğer öğleden sonraki işlemlerde BCH fiyatında 420 doların altına kapanışlar görürsek bu sefer BCH 415 dolara doğru bir düşüş gösterebilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Saatlik grafikte izlediğimiz MACD göstergesi pozitif bölgedeki konumundan öğle saatlerinde azalan bir grafik çiziyor. Bu düşüş MACD’yi kırmızı bölgeye taşırsa yeni bir düşüş dalgası görebiliriz. Fakat bu hareketin düşük hacimden dolayı büyük çaplı olmayacağı öngörüsünde bulunuyoruz.

Stokastik osilatör ise aşırı alım bölgesinden aşağı doğru kırılmış olarak düşüşün devam edebileceği sinyalini veriyor. RSI ve CCI göstergeleri ise bu düşüşü destekler yönde negatif konumda yatay ilerliyorlar.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin