Bu 3 kripto para 2022 yılında yeniden yükselişe geçecek mi?
Bu 3 kripto para 2022 yılında yeniden yükselişe geçecek mi?

Bu 3 kripto para 2022 yılında yeniden yükselişe geçecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para endüstrisindeki ghost chains, teknolojilerini kullanarak çok az projeye sahip olan popüler blockchain platformlarını ifade eder. Bu yazımızda kripto para birimlerindeki ilk 3 ghost chainsi inceleyeceğiz.

Cardano

Cardano, kripto para birimi endüstrisinde en büyük ghost chains olarak yer alır. ADA, 39 milyar doların üzerinde bir değere sahip ve onu dünyanın 6. en büyük kripto para birimi yapıyor. Zirvede, Cardano 90 milyar doların üzerinde bir değere sahipti. Cardano büyük bir blockchain platformu olsa da, teknoloji kullanılarak oluşturulmuş projeleri görmek zor. Bunun arkasındaki neden, Cardano’nun uzun süre akıllı sözleşme özelliği olmadan var olmasıydı.

Bu, geçen yıl geliştiricilerin Alonzo hard forku piyasaya sürmesiyle değişti. Bu lansmandan sonra bile analistler, teknoloji kullanılarak oluşturulmuş büyük bir Defi veya dApp bulunmadığına dikkat çekiyor. Cardano herhangi bir projeden yoksun olsa da, iyi bilinen markası 2022’de onu daha da ileriye taşımaya yardımcı olabilir. Ayrıca, toparlanmasına yardımcı olabilecek büyük bir popülerliği var. Ayrıca, fiyat aşırı satım seviyesine taşındı.

NEAR Protocol

NEAR Protocol, dünyanın en iyi blockchain projelerinden biri haline geldi. Yalnızca bu yıl, diğer kripto para birimleri geri çekilirken bile NEAR fiyatı yaklaşık %10 arttı. NEAR 8.7 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip ve bu da onu dünyanın en büyük 24. kripto para birimi yapıyor. NEAR Protocol, 2020’de Ethereum’a 1. katman alternatifi olarak başlatıldı. Ancak, ağ kullanılarak oluşturulmuş herhangi bir dAPP bulmak biraz zor.

Geliştiriciler, ekosistemin yaklaşık 200 milyon dolarlık toplam kilitli bir değere (TVL) sahip olduğunu belirtti. Bugün, DeFi Llama’nın verileri, ağın TVL’si 124 milyon doların üzerinde olan yalnızca iki uygulamaya sahip olduğunu gösteriyor.

Kadena

Kadena, eski JP Morgan çalışanlarından oluşan bir ekip tarafından başlatılan yeni bir blockchain projesidir. Ağ, saniyede 480 binden fazla işlem hızına sahip olduğunu iddia ediyor. Bugün Kadena’nın KDA tokeninin toplam piyasa değeri 1.5 milyar doların üzerinde ve dünyanın en büyük 85. kripto para birimi olarak bulunuyor. Ayrıca saniyedeki işlem sayısı diğer zincirlere göre oldukça yüksek. Ayrıca, JPM Coin’in oluşturulmasına yardımcı olan önde gelen uzmanlar tarafından kuruldu. Bununla birlikte, DeFi Llama ve Dapp Radar gibi önemli platformlara daha yakından bakıldığında, Kadena’nın teknolojisi kullanılarak inşa edilmiş hiçbir proje görünmüyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin