Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?
Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?

26 Ekim Tezos fiyat analizi: XTZ için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki ayılardan kurtulmak için mücadele eden Tezos ağustos ayının ikinci haftasından bu yana çok az yükseliş görebildi. 1,56 milyar dolarlık piyasa değeriyle Tezos, 123 milyon dolarlık bir işlem hacmi kaydetti.

1 günlük Tezos fiyat grafiği

1 günlük Tezos fiyat grafiği
1 günlük Tezos fiyat grafiği

Tezos için, piyasa ağustos ayından bu yana önemli ölçüde düşüş gösteriyor. Kripto varlık 16 Ağustos’ta 4,9 dolarlık bir değerle tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetmiş olsa da, 1,92 dolara düşen düşüş Tezos için işler pek de yolunda görünmüyor. Listelerde 18. sırada yer alan XTZ’nin grafiği, bu haberin yazıldığı esnada simetrik bir üçgenin oluşumuna işaret etti. Simetrik bir üçgen her iki yönde de bir kırılma olabileceği anlamını taşırken kolektif piyasa eğilimi, yazı yazılırken düşüş yönünde gidiyor.

Aslında grafikte de bazı işaretler belirgindi. Kripto para biriminin düşen ticaret hacmi, artan fiyatının yanı sıra, açık bir düşüş sapması. Göreceli Güç Endeksi (RSI), değerlemenin bir satış piyasasına doğru ilerlediğini gösteriyor. Son olarak 50-Hareketli Ortalama, genel direnç olarak hareket etmeye devam etti.

4 saatlik Tezos fiyat grafiği

Tezos 4 saatlik grafik
Tezos 4 saatlik grafik

Bununla birlikte 4 saatlik grafik tuhaf bir daralmaya dikkat çekiyor. XTZ fiyatı 1,92 dolara gerilediğinden beri güçlü bir yükseliş trendi sürdürürken, 4 saatlik grafikte düşüş eğilimi görülmedi. Potansiyel olarak 2,10 dolarlık destek altında yeniden test için fiyat düşmeden önce 2.30 dolara geri dönme yaşanabilir.

16 Ekim’de XTZ, 0.236 Fibonacci geri çekilme hattına kadar bir artış gösterdi, ancak direnci kıramaması büyük bir mücadele oldu. Bunu 2,30 doların altına düşerek grafiklerde yükseliş ivmesi eksikliğini vurguladı.

Stokastik RSI aşırı satım bölgesinde yükseliş eğilimi olduğunu düşündürürken fiyat başka bir düşüşten önce 2,30 doları yeniden test edebilir. Yatay hareket, muhtemelen bu haftanın piyasa teması olacak.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin