13 Mart Crypto.com Coin, IOTA, Sushiswap fiyat analizi
13 Mart Crypto.com Coin, IOTA, Sushiswap fiyat analizi

13 Mart Crypto.com Coin, IOTA ve Sushiswap fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CRO, pozitif göstergelerin arkasındaki %38,2 Fibonacci geri çekilme seviyesini yeniden yakalamaya çalıştı. IOTA yatay bir kanal içinde hareket ederken, SUSHI rekor seviyelerden tükenme belirtileri gösterdi.

Crypto.com Coin [CRO] fiyat analizi

Crypto.com Coin, son 24 saatte %7 düştü ve %38,2 Fibonacci seviyesinin altına düştü. Ancak, boğalar kaybettiği zemini yeniden kazanmaya çalışırken OBV sağlıklı bir satın alma baskısı yansıttı. Stokastik RSI aşırı satım bölgesinde yükseliş eğilimi gösterdi ve kısa vadeli olumlu bir sonucu destekledi.

%50 Fibonacci seviyesinin üzerindeki bir hareket, işlem hacimlerinde, yazım sırasında minimum düzeyde olan keskin bir artış gerektiriyor. Öte yandan, piyasadaki alıcıların varlığı %23,6 Fibonacci seviyesinin altındaki bir hareketi karşılamalıdır.

IOTA fiyat analizi

IOTA, toparlanmasını 1 $ seviyesinin biraz altından topladığı ve grafiklerde istikrarlı bir şekilde yükseldiği için, son 30 gündeki kazançlar şimdi %14’ün üzerinde gerçekleşti. Bununla birlikte, 1,43 – 1,23 dolar aralığı, fiyatın bir haftadan fazla süredir işlem gördüğü bir bölge olan IOTA için yatay bir kanal sundu.

Awesome Oscillator, fiyat üst ve alt trend çizgisi arasında gidip gelirken momentumun ileri ve geri kaymasını gösterdi. Momentum yazı yazılırken bir kez daha satıcıların yanında yer aldı. RSI 50 işaretinin etrafında dalgalandı ve dengeli bir piyasa gösterdi. 24 saatlik işlem hacimlerindeki artış, her iki yönde de bir kırılma ile ilgili bazı bilgiler sunabilir.

Sushiswap [SUSHI] fiyat analizi

Sushiswap’in 4 saatlik grafiklerinde birbirini izleyen uzun yeşil gövdeli şamdanlar, fiyatın 20,41 $ direncinin kuzeyinde kırılması ve rekor seviyelerde işlem görmesi nedeniyle piyasada hakim olan yükseliş hissini yansıtıyordu. MACD çizgisi Sinyal çizgisinin oldukça üzerinde yükselirken, histogram yükselen yükseliş momentumu kaydetti. Kazançlar, 24 saatlik ticaret hacimlerindeki artışla da desteklendi ve bu artış, yazım sırasında 1,7 milyar dolara ulaştı.

İyimserlik, son ticaret seansında bir doji şamdanının ortaya çıkmasıyla azaldı. Doji genellikle bir tersine çevirme ile ilişkilendiriliyor ve piyasada kararsızlık gösteriyor. OBV de düştü ve satın alma baskısında düşüş olduğunu gösterdi. Anlık destek işaretinde küçük bir geri çekilme tamponlanabilir. Daha düşük herhangi bir hareket, bir sonraki destek seviyesini 17.2 $ seviyesinde tehdit edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin