Ripple fiyat tahmini ve analizi: XRP için sırada düşüş mü var?
Ripple fiyat tahmini ve analizi: XRP için sırada düşüş mü var?

Ripple fiyat tahmini ve analizi: XRP için sırada düşüş mü var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugünün Ripple fiyat tahmini, piyasa 0,046 dolar ve 50 dönemlik hareketli ortalamanın etrafında daha da yükselmeyi reddettiği için düşüş gösteriyor. Bu nedenle, piyasa orta vadeli bir tersine dönüş için temel oluşturmak üzere daha yüksek bir yerel zirve belirlemeye hazırlanırken, bir gecede aşağı yönlü fiyat hareketi görmemiz muhtemel.

Bugün genel piyasa yeşil. Liderler Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 5 ve 6 arttı. En yüksek altcoinlerden en kötü performans, son 24 saatte yüzde 0,9 kaybettiği için VeChain’de (VET) görülüyor. Yüzde 7’nin üzerinde kazançla Litecoin ise en iyi performansa sahip kripto paralardan biri.

Ripple için son günler nasıl geçti?

XRP/USD, birkaç günlük düşüşün ardından bugün 0.439 $’dan açıldı ve bu da Ripple fiyatını 0.50 $ direncinden 0.43 $ – 0.44 $ alanı civarındaki desteği test etmeye götürdü. Geri çekilmenin ardından XRP/USD hızla geri döndü ve önceki yerel zirve olan 0.465 $ a ulaştı.

XRP/USD fiyatı, önceki 24 saatlik döneme göre yüzde 1,84 düşüşle 3,3 milyar 24 işlem hacmi ile 0,4355 – 0,4647 dolar aralığında hareket etti. Piyasa değeri 20,7 milyar dolarda, bu da XRP’yi piyasa değerine göre diğer kripto paralar arasında 7. sırada yer alıyor.

XRP yükselecek mi?

4 saatlik grafikte, Ripple fiyatının bugün erken saatlerde yükseliş ivmesinden sonra daha da arttığını görebiliyoruz. Bu nedenle, önümüzdeki saatlerde Ripple’ın tekrar düşüşe geçmesi olası.

Genel olarak, geçen ay şiddetli bir dalgalanma görüldükten sonra piyasa sakinleşti. Ripple, Şubat ayının sonunda yavaşça 0,40$ seviyesine doğru işlem gördükten sonra, destek buldu.

Ardından, Mart ayında XRP’nin yavaşça yükselişe geçtiği ve 0,50 $ seviyesinin hemen altında zirveye ulaştığı uzun bir ilk hafta oldu. Bu haftanın başında bu alanın kısa bir yeniden testinden sonra, Ripple önceki kazançların bir kısmını geri çekmeye çalışırken tekrar aşağı doğru hareket etmeye başladı.

0,445 dolar civarında önceki destek dün sağlam bir ivmeyle test edildi ve kırıldı. Bununla birlikte, 61.8 Fibonacci seviyesine doğru geri döndükten sonra, Ripple tekrar alıclarınıı buldu. Daha fazla düşüş hızla reddedildi ve Ripple’ın fiyatı tekrar yükseldi.

Ripple, geçtiğimiz saatlerde daha fazla ret gördü ve fiyatın çekildiği merkezi bölge olan 0.445 $ seviyesiyle giderek daha sıkı bir ticaret aralığı oluşturmasını bekleyebiliriz.

Ripple fiyat tahmini

Orta vadeli bir eğilimin tahmin edilmesi zor. Mevcut fiyat yapısının 0,445 dolar civarında olduğunu düşündüğümüzde, bunun daha yüksek bir düşüş olduğunu varsayabiliriz ve Ripple önümüzdeki hafta yükselmeye başlayabilir.

XRP/USD’nin son saatlerdeki fiyat yapısı, daha fazla yükselişin pek olası olmadığını gösterdiğinden, bugünkü Ripple fiyat tahmini düşüş yönünde. Yatırımcıların piyasayı tekrar aşağıya çekmeleri sinyalini veren mevcut 4 saatlik mumda düşüş eğilimi göstermesi muhtemel.

Bu nedenle, şimdilik en iyi seçenek, daha fazla fiyat hareketinin gelişmesini beklemek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin