13 Aralık Bitcoin SV, IOTA, Nano fiyat analizi
13 Aralık Bitcoin SV, IOTA, Nano fiyat analizi

13 Aralık Bitcoin SV, IOTA, Nano fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin SV, son birkaç gündür Bitcoin’in yayınladığı kazançların ardından, BSV’nin grafiklerdeki direnç seviyesine yaklaşmasıyla bir miktar toparlandı.

IOTA, destek seviyesinin hemen üzerinde işlem görüyordu ve 0,3 doları aşan bir yükseliş, 0,326 dolarlık bir testin yakın olduğunun sinyalini verdi.

Nano yükseliş sinyali verdi ve son 32 saat içinde bazı artışlar kaydetti.

Bitcoin SV fiyat analizi

Bitcoin SV, IOTA, Nano Price Analysis: 13 December

BSV, son birkaç gün içinde BTC ile birlikte toparlandı. Ancak kazançlar eşit değildi. Aynı dönemde BSV %4,5, BTC ise yaklaşık %9 değer kazandı.

Buna karşılık, MACD zayıf bir satın alma sinyali oluşturmak için yükseliş eğilimi oluşturdu. Ancak, BSV için 172 $’lık bir direnç seviyesi belirdi.

168 $’lık bölge, bir tedarik bölgesi olarak hareket edebilir ve BSV’nin kuzeye doğru ilerlemesini durdurabilir. Seviyeyi desteklemek için bir tersine dönüş, BSV’nin son kayıpları telafi etmesine ve 183 $’ı bir kez daha test etmesine yol açacaktır.

IOTA fiyat analizi

Bitcoin SV, IOTA, Nano Price Analysis: 13 December

IOTA, fiyat ve momentumu arasında gizli bir düşüş farklılığı gösterdi ve kripto para birimi 0,296 dolardan 0,287 dolara küçük bir düşüş kaydetti.

Genellikle bu durum bir önceki eğilimin devam ettiğine işaret ederken, fiyat desteğini geçmeyi reddetti. RSI, tarafsız 50 çizgisini henüz geçmemişti ve sonuçlanabilecek iki senaryo var gibiydi.

Yükseliş yani 50’yi geçen bir RSI yükselişi, yeniden test ve 0,326 $’lık direnci test etmek için bir IOTA hareketi eşliğinde daha fazla yükseliş anlamına gelecek. Düşüş senaryosu, IOTA’nın önümüzdeki saatlerde 0,288 dolarlık desteği kaybetmesi ve RSI’nın 50’yi geçmemesi ve devam eden bir düşüş trendi göstermesi olabilir.

Nano fiyat analizi

Bitcoin SV, IOTA, Nano Price Analysis: 13 December

Awesome Osilatör, fiyat 0,95 dolarlık destek seviyesinin hemen altında olduğunda NANO için oluşturulan yükseliş yönlü ikiz zirvesini vurguladı.

Ardından, fiyat direnç seviyesini geçti ve 1,07 dolardan işlem gördü.

Ayrıca NANO, geçtiğimiz hafta direnç görevi gören 20 SMA’yı (beyaz) geçti. Yazım sırasında, fiyat 50 SMA’nın üzerinde işlem görüyordu ve bu hareketli ortalamanın üzerinde bir seans, Nano için kısa vadeli yükseliş momentumunu doğrulayacak.

Bu vaziyet, direnç seviyesini 1,19 $’da test etmek için yükseliş anlamına gelebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin