featured

2022’de 58 Milyar Dolarlık toplam değeri aşan Chainlink yükseliş trendini sürdürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainlink fiyatı geçen hafta çift haneli büyüme kaydetti. Taraftarlar, LINK’in elde ettiği toplam değerde, bir yıl içinde %800’lük bir artışla önemli bir gelişmeye dikkat çekiyor. Uzmanlar, piyasa doygunluğunun Chainlink’in büyüme beklentilerini engelleyebileceğinden korkuyor.

Chainlink fiyatı 17 doların üzerine geri döndü

Chainlink fiyatı 17 dolar seviyesini geçti ve yatırımcılara geçen hafta %14 kazanç sağladı. DApp’lere ve akıllı sözleşmelere gerçek dünya verilerinin sağlayan Chainlink, geçtiğimiz yıl boyunca ortaklıklarının temposunu artırdı.

Elde edilen toplam değer (TVS), ağın güvence altına aldığı dApp’lerin ve akıllı sözleşmelerin değerini ölçmek için kullanılan bir ölçü. Chainlink’in kullanım durumlarının genişlemesi ve git gide artan benimsenme durumu, TVS’nin 2021’in başında 7 milyar dolardan 2022’de 58 milyar dolara yükselmesinin sonucu olarak yorumlanıyor.

Taraftarlar, TVS’deki yaklaşık %800’lük bir artışın Chainlink’in fiyatındaki ve piyasa değerindeki daha yüksek büyümeyi yansıtması gerektiğine inanıyor. Bununla birlikte, piyasa değeri ile platformun TVS’si arasındaki eşitsizliğin, uzun vadede büyüme ve genişleme çabaları için zorluklar doğurabileceği düşünülüyor.

Duong piyasa doygunluğuna işaret etti

Coinbase’in kurumsal araştırma başkanı David Duong, konu hakkında şunları söyledi: “Piyasa doygunluğu, platformun gelecekteki büyüme beklentilerini sınırlayabilir, LINK’in dolaşımdaki arzının potansiyel seyrelmesi belirsiz ve dApp talebi, ağ operatörü ücretleri ve işletme maliyetleri ile ilgili dengesizlikler satış baskısına katkıda bulunur.”

Analistler yükselişin devam edeceğini düşünüyor

Ayrıca analistler Chainlink fiyat trendini değerlendirdiler ve çıkan altcoinin yükseliş trendinin devam edeceği yönünde. Bir kripto analisti ve tüccarı olan @venturefounder, Chainlink’in sonunda Ethereum’a karşı dibe vurduğuna ve altcoinin şu anda satın alma bölgesinde olduğuna inanıyor. Altcoinin fiyatı şuanda 50 günlük Basit Hareket Ortalamasını geçti ve kırmızı Ichimoku bulutu ise git gide küçülmekte. Buna ek olarak ChartsLink’teki analistler de, Chainlink fiyatında bir ralli olacağını düşünüyor.

fxstreet.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin