XRP analisti önümüzdeki iki ayı işaret etti: Yükselişe hazır olun!
XRP analisti önümüzdeki iki ayı işaret etti: Yükselişe hazır olun!

XRP analisti önümüzdeki iki ayı işaret etti: Yükselişe hazır olun!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaptığı son hamlelerle 20 sente doğru yeniden hareketlenen XRP, önde gelen bazı kripto para analistlerine göre etkileyici bir yükselişin eşiğinde.

Tanınan analistlerden LomahCrypto geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda XRP’nin önümüzdeki iki ay içinde yaklaşık %30 artarak 24 sente yürüyeceğini iddia etti. Lomah, kripto para biriminin ilerleyişini koruyan önemli bir destek seviyesinde “swing failure paterni” gösterdiğini belirtti.

Bazı diğer analistler de benzer düşünceler paylaşmayı sürdürüyor. Dijital varlık analisti Credible Crypto, kripto para piyasasındaki son rallinin Ripple’ın uzun vadeli grafiği için oldukça olumlu bir gidişatın fitilini ateşleyeceğini belirtti.

XRP performansı BTC’ye bağlı

Lomah’ın grafiği ve başkaları tarafından paylaşılan teknik analizler XRP için bir yükseliş senaryosu oluşturuyor gibi görünse de BTC’nin yönelimi kripto endüstrisinin genel eğilimini belirlediğinden, altcoin’in fiyat eylemi büyük ölçüde Bitcoin’e bağlı.

Neyse ki Bitcoin de hem fiyat hem de ağ performansı bakımından güzel günler geçiriyor.

Kripto analitiği sağlayıcısı Glassnode bu hafta, “Bitcoin ağındaki günlük yeni varlık” sayısında son zamanlarda güçlü bir artış olduğunu paylaştı.

Bitcoin ağındaki günlük yeni varlık sayısı üç katına çıktı

Metriğin, BTC ağına giren yeni kullanıcı sayısını hesaplayan yedi günlük hareketli ortalaması, mart ayının ortalarında görülen 6.000’den kısa bir süre önce 17.000’e yükseldi. Bu sayı %200’lük bir artışa tekabül ediyor.

Ayrıca Glassnode, giderek daha fazla yatırımcının kripto varlıklarını borsalardan çektiğini gözlemledi. Halving yaklaştıkça “HODL” stratejisinin popülaritesindeki artış eğiliminin altını çizen firma bunun boğa lehine olduğunu belirtti.

newsbtc

Ripple’ın XRP satışları yıllarca devam edebilir: İyi mi kötü mü?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin