Floki Inu ile ilgili flaş gelişme; Toplam arzı CoinMarketCap tarafından onaylandı!
Floki Inu ile ilgili flaş gelişme; Toplam arzı CoinMarketCap tarafından onaylandı!

FLOKI ile ilgili flaş gelişme; Toplam arzı CoinMarketCap tarafından onaylandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FLOKI’nin toplam arzı CoinMarketCap tarafından doğrulandı. CMC, 10 trilyon token yaktığını kabul etti ve toplam arz şu anda 10 trilyon dolar olarak beklirlendi. Floki Inu’nun fiyatı, haberlere rağmen düşüşten kurtulamadı.

Floki Inu meme coinler arasından her geçen gün daha fazla benimseniyor ve gelişiyor. En son faktör, meme paranın CoinMarketCap’teki arzının doğrulanması oldu. Bu, Floki Inu’yu izleme platformu tarafından doğrulanacak en iyi kripto paralar arasında yapıyor. Floki Inu, son aylarda manşetlere yerini alırken ve piyasada yeni bir meme coin olmasına rağmen, ekibin kullandığı titiz pazarlama taktikleri nedeniyle yatırımcıların ilgini çekti.

CoinMarketCap, FLOKI’yi doğruladı

Bir tweet’te Floki Inu,

“Kırılıyorum! Dünyanın 1 numaralı kripto varlık izleme web sitesi @CoinMarketCap, #FLOKI piyasa değerini doğruladı!… Bu güncelleme, $FLOKI’yi daha da meşrulaştırdı ve bizi dünyanın en iyi kripto para birimleri arasında sıraladı.”

Bu ayın başlarında Floki, CoinMarketCap’te listelenen Floki maksimum arzı hakkında bir açıklama yaptı. Ekip, CoinMarketCap’in maksimum arzdan 10.65 trilyon FLOKI tokeni kaldıran bir yanığı kabul etmediğini belirtti.

Sorun o zamandan beri CoinMarketCap tarafından çözüldü ve mevcut veriler FLOKI için maksimum arzın 10 trilyon token olduğunu gösteriyor. Fiyat takip platformu ayrıca toplam arzın 9.140.260.384,232 olduğunu kaydetti.

CMC verilerine göre, FLOKI için toplam seyreltilmiş piyasa değeri 426.056,918 dolar değerinde yer alıyor. Ancak bu gelişmeye rağmen, piyasa değeri son 24 saat içinde %14’ün üzerinde düşüş kaydetti.

Öte yandan, FLOKI fiyatı son 24 saat içinde %15,31 düştü. Yazım sırasında 0,000426 dolardan işlem görüyor. Düşüş ise genel kripto piyasasında yaşandı küresel kripto para piyasa değeri, yazım sırasında yaklaşık 1.6 trilyon dolar civarında yer alıyor.

FLOKI’nin artan popülaritesi

Bu gelişme, Floki Inu’nun artan popülaritesinin ortasında geliyor. Kripto para piyasaya sürülmesinden sadece birkaç ay sonra kayda değer kazanımlar elde etti. Henüz herhangi bir kullanım durumu kazanmamış veya büyük borsalarda listelenmemiş olsa da, geliştiriciler, Floki Inu’nin deflasyonist doğası nedeniyle meme para alanında öne çıkabileceğini gösteriyor.

Floki Inu’nun pazarlaması, Londra toplu taşıma sektöründe ve Dubai’deki Burj Khalifa’da ortaya çıktı. Bununla birlikte, Londra reklamı reklam düzenleyicilerinin yanıltıcı olduğuna dikkat çekerek düzenleyici baskıyla sonuçlandı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin