Terra kurucusu Do Kwon gelen tepkilerin ardından yeni bir hamle daha yaptı!
Terra kurucusu Do Kwon gelen tepkilerin ardından yeni bir hamle daha yaptı!

Terra kurucusu Do Kwon gelen tepkilerin ardından yeni bir hamle daha yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra geçen ay önemli bir düşüşle karşı karşıya kaldı ve piyasada paniğe neden oldu. Son olarak Terra kurucusu Do Kwon Twitter’ını gizli hale getirdi. Terra’nın kendisini bir DeFi özeli olarak konumlandırdığı bir zamanda düşüşle ilgili çeşitli sebepler ortaya atıldı. Ayrıca kripto piyasasında yankı uyandıran düşüşle ilgili çoğu kişi piyasayı Kwon’un düşürmüş olabileceğini düşündü.

Düşüşün ardından yeniden markalaşan LUNA, başlangıcından bu yana değerinin %77’sinden fazlasını kaybetti ve kalan yatırımcı güveni hızla azaldı. Yalnızca son 24 saat içinde token %20 değer kaybetti ve bu nedenle gerilim oldukça yüksek diyebiliriz.

Do Kwon tepkilerin ardından Twitter hesabını gizledi!

Tüm bunların ortasında, CEO ve Kurucu Do Kwon hesabını gizli tuttu ve tweet’lerine yalnızca belirli takipçilerin görmesine izin verdi.

img1_dokwon

Do Kwon’un Twitter hesabını neden gizlediği ise henüz belirsizliğini koruyor.  Son birkaç haftadır aldığı ciddi tepkiler onu gizli hesaba gitmeye itmiş olabilir. Terraform Labs için yasal sorunlar devam ediyor ve  Kwon’un geçen ay kriptoyu yok etme nedeniyle hapis cezasıyla karşı karşıya kalabileceği tahmin ediliyor.

Güney Kore polisinin ayrıca Terraform Labs’ın bir çalışanını şirket fonlarını zimmete geçirmekle suçladığı bildirildi. Seul polisi, şüphelinin dolandırıcılık iddiasıyla ilgili bilgi aldı ve ardından kapsamlı bir soruşturma başlattı. Yetkililer, borsalardan çalışanın hesaplarının dondurulmasını istedi.

Gelişme, artık değersiz olan TerraUSD’deki (UST) düşüşten yaklaşık bir ay sonra geldi. Terra’nın Luna 2.0’ının selefinin kaderini önleyip önleyemeyeceğini yalnızca zaman gösterecek, ancak piyasanın genel izlenimine göre Kwon’un hesabını gizlemesi LUNA’nın tekrar yükseliş ihtimalini düşürüyor.

“Bu haber ilk olarak cryptopotato.com sitesinde yazılmıştır.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin