Son zamanların en büyük Bitcoin transferi: Yeni bir BTC balinası ortaya çıktı!
Son zamanların en büyük Bitcoin transferi: Yeni bir BTC balinası ortaya çıktı!

Son zamanların en büyük Bitcoin transferi: Yeni bir BTC balinası ortaya çıktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir üstü veri toplama platformu Santiment’e göre, kripto pazarında 313 milyondan fazla BTC tutan yepyeni bir balina ortaya çıktı. Sadece bir işlemde şaşırtıcı miktarda Bitcoin biriktirdi.

Dört haftanın en büyük BTC transferi

Santiment’in sekiz saatten uzun bir süre önce attığı tweet’e göre, analiz ekibi son 30 gün içinde gerçekleşen en büyük BTC işlemini tespit etti. Tweetlerine göre yaklaşık 13.370 BTC alan adres yepyeni ve tokenler tek bir transferde taşındı.

Bu Bitcoin miktarı, 313.1 milyon dolara eşdeğerdir. Bu işlem bir satın alma mı yoksa bir balina BTC varlığını yeni bir cüzdana mı taşıdı bilinmiyor.

Transfer yapıldıktan sonra BTC fiyatı %0,37 civarında düşüş gösterdi.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1621701733218160641

Ocak ayının başında 0,1 BTC ile 100 BTC arasında tutan balinalar, varlıklarının yaklaşık %9’unu ekleyerek büyük miktarda Bitcoin biriktirdiler.

Santiment, bunu kripto tarihindeki en agresif satın alma döngülerinden biri olarak adlandırdı.

Bitcoin fiyat hareketi

Ocak ayı istihdam raporunun yayınlanmasıyla birlikte Bitcoin fiyatı düştü. Ekonomistlerin beklentilerini aştı ve beklenenin iki katından daha güçlü olduğunu kanıtladı. Böylece, Ocak ayında ekonomistlerin tahmin ettiği 188.000’e karşı 517.000 yeni iş eklendi ve işsizlik oranı şu anda %3.6 yerine %3.4’te (50 yılın en düşük seviyesi) bulunuyor.

İstihdam piyasası aşırı ısınmaya devam ederken, Bitcoin, bu hafta başlarında yeniden kazandığı 24.000 dolar seviyesinin altına düşerek yanıt verdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin