Ether’in kısa pozisyonları hızla yükseliyor
Ether’in kısa pozisyonları hızla yükseliyor

Sharding Ethereum Blockchain’ine entegre olmaya bir adım daha yaklaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain geliştiricisi Vlad Zamfir’in, Ethereum Blockchain’in de Sharding Ethereum ölçeklendirme teknolojisini uygulamak için bir konsept kanıtı oluşturduğu duyuruldu. Tamamlandığında bu teknoloji, Ethereum’un küresel ekosistemin taleplerini karşılamak için ölçeklenmesine izin verecek.

Sharding Ethereum ağında veriyi daha hızlı ve daha akıcı bir şekilde iletecek

Sharding temelde Blockchain veri tabanının veriyi daha hızlı ve daha akıcı bir şekilde iletip çalışmasını sağlayan gizli “parçalara” ayırma pratiği. Ethereum’un ölçeklemeyi önerdiği şey buydu, ancak şimdiye kadar hiç kimse kodun çalışan bir versiyonunu göremedi. Görünüşe göre Zamfir, Berlin’deki Ethereum hackathon’undaki şiirsel çalışmalarını kodladı. Zamfir, çalışma kodunun kısa süre içinde mevcut olacağını şu sözlerle iddia ediyor:

Entegrasyon üzerinde çalışıyoruz, ancak bir hafta sonra tekrar kontrol edeceğiz. Talimatlarımızın olduğu bir yerde olmalı böylece sizde sadece talimatları uygulayıp bilgisayarınızda kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu kodun düzgün bir şekilde uygulanması zaman alacak

Bu heyecan verici bir adım olsa da, bu kodun düzgün bir şekilde uygulanması zaman alacak. Bununla birlikte, eğer işe yarayacaksa, önümüzdeki aylarda ve yıllarda, bir “küresel bilgisayar” hayalini eninde sonunda gerçekleştirecek olan çok daha hızlı bir Ethereum ağını dört gözle bekleyebiliriz. Güncellemeler için bizi takip etmeye devam edin!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin