Ethereum tutan adres sayısı yılın son gününde rekor kırdı
Ethereum tutan adres sayısı yılın son gününde rekor kırdı

Sert düşen popüler altcoin için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, ABD doları karşısında 600 doları geçemeyince güçlü bir düşüşe başladı. ETH fiyatı %6’nın üzerinde düştü ve şu anda 550 dolar seviyesinin yakınında işlem görüyor.

Ethereum, 600 dolar ve 602 dolar direnç seviyelerini temizleyemedikten sonra güçlü bir düşüşe başladı.

Fiyat, 585 dolarlık desteği kırdı ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına düştü.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 590 dolara yakın direnç gösteren önemli bir düşüş eğilimi çizgisi yer alıyor.

Parite daha yüksek seviyelerde düzeltme yapabilir. Ancak 565 dolar ve 570 dolar civarında dirençle karşılaşması muhtemel.

Ethereum fiyatı kilit desteği kırdı

Birçok başarısızlıktan sonra, bitcoin ve Ethereum 19.000 dolar ve 585 dolar destek seviyelerinin altına düştü. ETH fiyatı 580 dolar seviyesinin altına doğru düşüş ivmesi kazandı ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça altına yerleşti.

Ayılar, fiyatı 565 dolarlık destek seviyesinin altına itmeyi başardılar. Ethereum fiyatı 550 dolarlık desteğin altına bile yükseldi ve 541 dolara kadar düştü. Şu anda Ethereum 545 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor.

İlk direnç, 552 dolar ve 555 dolar seviyelerine yakın.  Yukarı yöndeki ilk büyük direnç, 565 dolar seviyesine yakın.

Ethereum Price

Saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 590 dolara yakın dirençle oluşan önemli bir düşüş eğilimi çizgisi bulunuyor. Bu nedenle, Ethereum fiyatı, 555 doların üzerine çıkıp yakın vadede 565 dolar ve 570 dolar seviyelerine doğru yükselirse, güçlü bir satış ilgisiyle karşı karşıya kalabilir.

ETH’de daha fazla kayıp olabilir mi?

Ethereum 555 dolar ve 565 dolar direnç seviyelerini geçemezse, aşağı doğru hareket etmeye devam edebilir. İlk destek, 542 dolar ve 540 dolar seviyelerine yakın.

540 dolarlık destek bölgesinin altındaki aşağı yönlü bir kırılma, belki de 525 dolar seviyesine doğru daha fazla zarara yol açabilir. Bir sonraki büyük destek, boğaların bir tavır alması muhtemel olan 500 dolarlık bölgenin yakınında yer alıyor.

Teknik göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, düşüş bölgesinde negatif işaretler gösteriyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 40 seviyesinin oldukça altında.

Destek Seviyesi: 540 dolar.

Direnç Seviyesi: 565 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin