Ripple ve Cosmos fiyat analizi: XRP yatırımcıları bu olasılığa dikkat etmeli!
Ripple ve Cosmos fiyat analizi: XRP yatırımcıları bu olasılığa dikkat etmeli!

Ripple ve Cosmos fiyat analizi: XRP yatırımcıları bu olasılığa dikkat etmeli!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, yükseliş hareketindeki bir sapmaya rağmen 0,63 doları kırmayı başaramadı. Satıcıların devreye girip XRP piyasasının kontrolünü ele alması hiç de zor bir ihtimal gibi görünmüyor. Dolayısıyla Ripple yatırımcıları düşüş ihtimaline karşı hazırlıklı olmalı. Benzer şekilde, ATOM da dün rekor seviyelerde işlem gördükten sonra bile satıcılara teslim olabilir.

Ripple (XRP) fiyat analizi

XRP’nin yukarı doğru hareketi, RSI’da yükseliş eğilimi oluştuktan sonra bile 0,63 dolarlık güçlü direnç çizgisinde durduruldu. Bu, piyasada önümüzdeki seanslarda yükselen bir kırılmayı desteklemek için daha güçlü bir inanca ihtiyaç olduğunu gösterdi. MACD düşüş eğilimi gösterdi ve piyasa kontrolünün kısa vadede satış tarafına geçebileceğini öne sürdü.

Düşüş tahminleri, özellikle boğalar 0,45 dolar desteğini tutamazsa, düşüş eğiliminin başlangıcına işaret edebilir. Ancak alıcıların sayısı önümüzdeki seanslarda herhangi bir satış baskısına karşı koymak için hala önemli bir güç olarak değerlendiriliyor.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

Son 24 saat içinde fiyatı yaklaşık %4 düşen Cosmos, bu yazı yazılırken kırmızı bölgede hareket ediyor. Awesome Osilatör, düşüş momentumunun yükseldiğini ve boğaların 19,7 dolarlık destek seviyesini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu gösterdi.

Olumlu bir sonuç ancak önümüzdeki birkaç seansta satın alma baskısı yükselirse ve OBV tarafından da desteklenirse beklenebilir. Yükseliş senaryosu ise ATOM’un grafiklerde tüm zamanların en yüksek seviyesine ilerlemesiyle sonuçlanabilir. Mevcut destek işaretinin altına düşerse ATOM için bir sonraki savunma hattı 17,9 dolarda.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin