Quentin Tarantino, gizlilik özellikli Pulp Fiction NFT koleksiyonunu duyurdu
Quentin Tarantino, gizlilik özellikli Pulp Fiction NFT koleksiyonunu duyurdu

Quentin Tarantino, gizlilik özellikli Pulp Fiction NFT koleksiyonunu duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tüm zamanların en büyük film yönetmenlerinden biri olan Quentin Tarantino, NFT koleksiyonu çıkarmaya karar verdi ve bu koleksiyon yepyeni gizlilik özellikleri içeriyor.

Tüm zamanların en büyük film yapımcılarından biri olan Quentin Tarantino, kısa süre önce, kesilmemiş Pulp Fiction sahneleri içeren yedi “gizli NFT”yi açık artırmaya çıkaracağını duyurmuştu. Türünün ilk örneği olan bu NFT tokenler, yalnızca sahipleri tarafından görüntülenebilen bir içeriğe sahip ve bu da onları ekstra özel ve değerli kılıyor.

Tarantino’nun NFT Koleksiyonu

Tarantino’nun koleksiyonu, gizlilik odaklı katman 1 blok zinciri olan SCRT Labs’ın “Gizli Ağı”nda dağıtılacak. Yönetmenin NFT’leri, ağ tarafından sunulan yerel gizlilik ve erişim kontrolünü kullanacak. Secret Network’ten yapılan bir basın açıklamasına göre, başlangıçta dünyanın en büyük NFT pazarı OpenSea’de açık artırmaya çıkarılacak.

Gizli NFT’lerin her bir “sırlı”, daha önce hiç görülmemiş veya duyulmamış, türünün tek örneği içerikler. Alıcıların tek bildiği, içeriğin Quentin Tarantino’nun yorumlarının yanı sıra Pulp Fiction’dan kesilmemiş el yazısı senaryoları içereceği olduğu. Açıklaması, film ve yaratıcısı hakkında daha önce bilinmeyen sırları ortaya çıkaracak.

Tarantino bu varsayımda doğru görünüyor. Sporcular, ünlüler, markalar ve diğer sayısız halk figürü, izleyicileriyle bağlantı kurmak için NFT dünyasına adım attı. Örneğin, DC çizgi romanları yakın zamanda hayranlara tamamen ücretsiz olarak benzersiz bir süper kahraman NFT seti dağıttı.

Tarantino’nun Pulp Fiction eseri, sadece 10 milyon dolarlık bir bütçeden 200 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Popülaritesi, muhtemelen daha fazla, özel içerik arayan birçok hayranı NFT koleksiyonuna çekecektir.

Gizli NFT’ler neyi savunuyor

Gizli NFT’ler, Gizli Ağdaki “varsayılan olarak özel” tokenlerdir. Kullanıcıların NFT’lerinin genel veya özel meta verileri içermesine izin verir, bu da içeriğin diğer kişilere gösterilip gösterilmeyeceğini seçebilecekleri anlamına gelir. Ayrıca blok zinciri üzerindeki sahipliklerini ifşa edip etmemeye bile karar verebilirler.

Bu tarz ağlar, tüm bu tür bilgilerin herkese açık olduğu Ethereum gibi daha geleneksel blok zincirlerinden ayrılıyor. Aynı zamanda, mekandaki sanatçılar için halihazırda mevcut olandan daha da büyük bir fırsat sunuyor. İçerik oluşturucular, gizli NFT’leri kullanarak kazançlarını gizli tutabilir ve hatta özel galeriler oluşturabilirler.

Bu haber ilk olarak cryptopotato.com’da yayınlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Yenişehir mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin