Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Bitcoin mi Ethereum mu? Geleceğin kripto parası hangisi?

Popüler trader’dan Bitcoin ve Ethereum ile ilgili bomba üstüne bomba! “2017 rallisi bunun yanında ufak kalır”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler trader ve kripto stratejisti Michaël van de Poppe, Bitcoin ve Ethereum’un kısa vadeli kaderini belirleyeceğine inandığı temel fiyat seviyelerini açıkladı.

“Bitcoin 47.500 doların altına inmemeli”

Van de Poppe, yeni bir YouTube videosunda, Bitcoin’de uzun vadeli yükseliş öngörürken amiral gemisi kripto para biriminin yükselişini devam ettirmek için kısa vadede tutması gereken kritik destek seviyeleri olduğunu söyledi.

“Bitcoin için yüksek zaman dilimi grafiği çok büyük bir hareket gösteriyor. Hala kazanacak çok şeyimiz olduğunu gösteriyor ve şu anda gerçek büyük süper döngüde olduğumuz için 2017 Bitcoin balonunu bile sollayabileceğimizi gösteriyor.

Destek için bu seviyeyi 47.5 ile 48.4 arasında tutmayı tercih ederim. Bu desteği sürdürürse, büyük olasılıkla uçuşa devam ederiz ve daha sonra anlattığım hedef bölgelerin – 53.000 ve 63.000 dolar – vurulması çok muhtemeldir.”

Van de Poppe, 47.500 dolar seviyesi kaybedilirse, BTC’nin büyük olasılıkla 44.000 dolara yöneleceğini söylüyor. Oradan, varlığın daha da aşağıya ineceğine, 38.000 dolar seviyesini yeniden test edeceğine veya 48.000 dolar aralığında önceki dirence doğru geri döneceğine inanıyor.

“Ethereum 4-5 bin dolara bile yürüyebilir”

Ethereum ve altcoin piyasasına gelince, Van de Poppe, hareketlerinin şimdilik Bitcoin’i takip ediyor gibi göründüğünü belirtiyor.

“Bitcoin düzelmeye başlarsa, büyük olasılıkla altcoinler daha fazla düzelecek… Ethereum için izlenecek seviye, buradaki bu bölge, 0.0295 ile 0.032 sats arasında. Bu tutarsa, daha yüksek bir düşüş yaşarız. Temel olarak 0.025 sat’tan aşağı düştüğünü görmek istemezsiniz.”

Trader, Ethereum’un yukarıda belirtilen fiyatları tutması durumunda bu yaz 4.000-5.000 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor.

Van de Poppe, Bitcoin baskınlık tablosunun önümüzdeki 4-5 hafta içinde bir düzeltme göreceğini ve altcoinlerin bahara kadar BTC çiftlerinde büyük düşüşlere neden olacağını tahmin ediyor.

“Bitcoin’in baskınlık tablosu (68,21) için bu alana girmemiz üç, dört, beş hafta sürebilir. İşte o an kendinizi yeniden altcoinlere maruz bırakmak isteyeceğiniz an olacak.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin