Polkadot yükselişini sürdürüyor! İşte fiyatı artıran başlıca nedenler
Polkadot yükselişini sürdürüyor! İşte fiyatı artıran başlıca nedenler

Polkadot yükselişini sürdürüyor! İşte fiyatı artıran başlıca nedenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, Polkadot’un (DOT) fiyatı son 24 saat içinde %5,21 arttığı için yükseliş piyasasına uyum sağladığı söylenebilir. Polkadot büyük dijital para birimleri arasında yer alıyor ancak yüksek oynaklığa sahiptir. Bu yüzden, yılın büyük bölümünde kripto meraklılarının radarına gerçekten yerleşemedi, bu trend değişmek üzere olabilir.

Polkadot tokeni, etkileyici parachain aktivitesinden bir destek gibi görünen yedi günlük süre boyunca %12,37’lik bir büyümeyi sürdürdü.

Protokol tarafından paylaşılan yakın tarihli bir güncellemede, geleceğin sosyal ağlarının mimarisi olarak hizmet veren bir blockchain ağı olan SubSocial Chain, protokolünü Kusama ağından Polkadot’a taşıma planlarını açıkladı.

SubSocial planlarının yanı sıra, Polkadot ekosistemindeki diğer protokoller de benzersiz sıçramalar kaydetti ve bu da DOT’a olan ilginin yeniden canlanmasına yardımcı oldu. Manta Network, diğer özelliklerin yanı sıra ağ gizliliğinin yeniden sağlanmasına yardımcı olan bir yükseltme olan MantaPay testnet v3’ün piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Polkadot yükseliş ivmesini koruyabilir mi?

Mevcut büyüme ile kripto para şu anda 6,62 dolar fiyatla ve 7.67 milyar dolarlık piyasa değerinin üzerinde işlem görüyor. Polkadot, piyasa değeri sıralamasında ilk 10 kripto paradan düşerken, emsallerinin çoğundan nispeten daha dirençli kaldı.

Mevcut baskıyla birlikte, DOT’un 90 günün en yüksek seviyesi olan 7,40 doları aşmasıyla tamamen canlandığı yönündeki beklentiler ortaya çıktı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin