Polkadot fiyat analizi: DOT bir günde %5 değer kaybetti, düşüş sürecek mi?

Polkadot fiyat analizi: DOT, bir günde %5 değer kaybetti! Düşüş trendi sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyat analizi, kripto paritesinin daha düşük bir dip ayarlayarak 25,5 dolara düşmesiyle tekrar düşüşte. Fiyat 28 Ağustos’tan sonra üç ayın en düşük seviyesine indi. En son düşüş momentumu, kripto para dün 26,2 dolar seviyesinde reddedildiği ve ardından düşmeyi sürdürdüğü zaman başladı. Ayılar düşüşü bugün de sürdürdü ve fiyat Eylül 2021’deki en düşük fiyat seviyelerinin altına düştü. Bir sonraki destek 24,4 dolar gibi daha düşük bir seviyede mevcut.

DOT değer kaybederken daha düşük bir dip oluşturmaya çalışıyor

Polkadot fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, fiyat fonksiyonu yazı yazılırken 26 dolardan 25,5 dolara gidip gelirken kripto paranın tekrar aşağı aralığı kapsadığını gösteriyor. Kripto para son 24 saatte yüzde beşten fazla değer kaybetti ve son yedi gün içinde yüzde 4.27 değer kaybetti. İşlem hacmi de yüzde 15,22 azaldı ve piyasa değeri de son 24 saat içinde yüzde 5,16 azaldı ve bu da 10. sıradaki kripto para biriminin yüzde 1,15 oranında pazar hakimiyetine sahip olduğunu gösteriyor.

Polkadot fiyat analizi
DOT/USD fiyatı (24 saat)

Bollinger bantları, ekstrem uçları arasındaki mesafeyi koruduğu için DOT/USD paritesinde oynaklık yüksek. Üst bant 38 dolarda, alt bant ise DOT/USD parite desteğini temsil eden 21.9 dolarda bulunuyor. Bollinger bantlarının 30 dolardaki ortalaması, DOT için direnci temsil ediyor.

Göreceli güç endeksi (RSI), nötr bölgenin alt yarısında aşağı doğru bir eğimde 33 endeksinde işlem görüyor. Gösterge, DOT piyasasında nispeten daha fazla satış faaliyeti olduğunu gösteriyor ve RSI puanı oldukça düşük olduğu için fiyatın baskı altında olduğunu ortaya koyuyor.

Ayılar son 20 saattir lider konumda

4 saatlik Polkadot fiyat analizi, ayıların son 20 saattir lider konumda olduğunu gösteriyor. Ancak, grafiklerde çok küçük bir yeşil mum çubuğunun oluştuğu görülebileceği gibi, DOT 25.5 dolar seviyesine ulaştığı için boğalar artık kripto para fiyatına destek sağlıyor.

Polkadot fiyat analizi
DOT/USD fiyatı (4 saat)

RSI aynı zamanda yükseliş unsurlarının varlığına işaret ediyor, çünkü RSI şu anda 41. endeksteki seviyesini korurken ortaya çıkan satın alma desteği nedeniyle RSI eğrisi düzleşti. Oynaklık ise 4 saatlik grafikte düşük. Bollinger bantları ise 16 Aralık’a kadar birbirine yaklaştı. Bantların uç değerleri, sırasıyla üst değer için 27.7 dolar ve alt değer için 24,7 dolar seviyesinde dar bir kanalda görünürken, ortalama 26 dolarda işlem görüyor. MA, oynaklık göstergesi ortalama çizgisinin üzerinde ve 26,4 dolarlık fiyat seviyesinde de mevcut.

Polkadot fiyat analizi sonucu

Polkadot fiyat analizi, fiyat fonksiyonu baskı altında kaldığı için coinin düşüşe devam ettiğini gösteriyor. 4 saatlik grafikte görülen yükseliş hareketi yeterince uzun sürmeyebilir ve fiyatın bugün daha sonra 24 dolar aralığına düşmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin