Pepe memecoin nedir, nasıl alınır pepe meme coin satın al

Pepe Memecoin’in Doge ve Shiba’yı tahtından indirmeye hazır olduğu şaşırtıcı piyasa değeri ve büyüme rakamları ortaya çıktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PEPE memecoini yatırımcıları milyoner yaparken, piyasa dinamikleri ve yatırımcı duyarlılığı değişmeye başlıyor gibi görünüyor ve rekabet yeteneği hakkında sorular ortaya çıkıyor.

PEPE memecoin; Milyonerlerden piyasa düzeltmesine

PEPE memecoin sahipleri, altcoin’in birkaç hafta içinde neredeyse %5.000.000 artmasıyla muazzam karlar gördüler. Para biriminin ihraç edilmesinden üç hafta sonra, fiyatı 0.00000431 doları buldu ve piyasa değeri 1.8 milyar dolara ulaştı.

Bu kilometre taşı, PEPE memecoin için 19 günde, SHIB için 279 gün, Ethereum için 287 gün, Bitcoin için 1.579 gün ve Dogecoin için 2.585 gün sürdü. Araştırma ve analitik firması Messari’ye göre, PEPE’nin piyasa değeri temel alınarak hesaplanan ortalama değeri, SHIB ile benzerdir ancak hızlı bir şekilde artmaktadır. Bu, PEPE memecoinin olağanüstü büyüme hızını göstermektedir.

Kripto para piyasası umut verici rakamlar gösterse de, özellikle hevesle yönlendirilen memecoin’ler söz konusu olduğunda, volatil ve öngörülemeyen doğasının vurgulanması önemlidir.

PEPE memecoin, zirvesine ulaştıktan sonra düzeltme yaşadı ve zirvesinden neredeyse %62 düştü. PEPE’nin hızlı değer kaybı, bu tür paraların değerinde hızlı değişimlere açık olduğunu açıkça göstermektedir.

Yatırımcılar Pepe Memecoin’den Vazgeçiyor mu?

On-chain analitik firması Santiment tarafından yayınlanan bir rapor, Pepe coin ($PEPE)’in genel olarak olumsuz bir kripto ikliminde, yatırımcıları sadece birkaç günde milyoner yapsa da karşılaşabileceği sorunlara dikkat çekiyor.

Rapora göre, PEPE, perakende katılımı ve likidite ile ilgili zorluklarla karşılaşabilir. Rapora göre, PEPE’nin likiditesi ve perakende katılımı, bir yıl önce $DOGE ve $SHIB ile kıyaslandığında çok daha düşük seviyelerdedir.

Karşılaştırma yapmak gerekirse, PEPE zirve işlem hacmi olarak 2 milyar doları aşarken, $SHIB ve $DOGE sırasıyla 40 milyar dolar ve 70 milyar dolar işlem hacmine ulaşmıştır. Perakende katılımının sınırlı olması nedeniyle, PEPE memecoinin piyasasında aktif olarak işlem yapan ve destekleyen daha az yatırımcı olabilir. Bu durumda, birkaç büyük oyuncu fiyatları manipüle edebilir ve ani fiyat dalgalanmalarına neden olarak tüm ticaret ekosistemini etkileyebilir.

Ek olarak, Santiment, perakende manzaranın dramatik bir şekilde değiştiğini ve neredeyse hiç var olmadığını belirtti. Perakende katılımının neredeyse hiç var olmaması, piyasa dinamiklerinde bir değişiklik olduğunu gösterebilir.

Kripto para manzarası hızla değişebilir, aynı şekilde yatırımcı tercihleri ve davranışları da. Yatırımcıların daha umut verici veya cazip projelere veya platformlara ilgilerini kaydırma olasılığı vardır. Bu nedenle, memecoin’lere yatırım yaparken önlemli adımlar atmak akıllıca olacaktır.

Bu arada, Pepe, Layerzero Labs tarafından desteklenen yeni köprüsüyle çoklu zincire geçti ve kullanıcıların Ethereum, BNB ve Arbitrum üzerinde $PEPE’lerini serbestçe transfer etmelerine olanak tanıyor. Köprü, Pepe.VIP üzerinden erişilebilir ve menüdeki köprüye tıklayarak kullanılabilir.

Bu güncellemeyle birlikte $PEPE, Gemini, Kraken ve Wazir gibi daha fazla borsada listelenmiştir. CoinMarketCap’e göre $PEPE şu anda 0.00000158 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %3.76 değer kazanmıştır.

PEPE coin nedir:

Pepe, mevcut Doge meme coin’leriyle rekabet eden yeni bir meme coindir. Meme coini, hiçbir ön satış, vergi, LP yakma veya sözleşme iptali olmadan sessizce piyasaya sürüldü.

Meme coin’in maskotu, Furie’nin Pepe’si adlı çizgi karakteridir. Yeşil renkte insan benzeri bir vücuda sahip karikatür tadındaki kurbağa, ilk olarak 2005 yılında Boy’s Club adlı çizgi romanında ortaya çıkmıştır. Meme, 2010’lu yıllarda viral hale geldi ve yıllar sonra dahi tekrar gündeme gelmeye devam etti. PEPE coin, meme coin piyasasında dikkat çeken bir oyuncu olarak öne çıkıyor. Sessiz bir başlangıç yapması ve benzersiz özellikleriyle yatırımcıların ilgisini çekiyor. Furie’nin ikonik Pepe karakteri, coinin tanıtımında önemli bir rol oynuyor. PEPE’yi takip etmek ve daha fazla bilgi edinmek için resmi websitesini, Twitter hesabını ve Discord topluluğunu ziyaret edebilirsiniz.

PEPE’yi nerede bulabilirsiniz:

Website I Twitter I Discord |

Pepe (PEPE), Dogecoin'in (DOGE) Tahtına Geçebilir mi? • Coinkolik

bsc.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin