XRP, Ripple'ın yeni gelişmeleriyle birlikte yükseliyor!
XRP, Ripple'ın yeni gelişmeleriyle birlikte yükseliyor!

XRP, Ripple’ın yeni gelişmeleriyle birlikte yükseliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ödeme şirketi Ripple ile ilişkili olan dijital varlık XRP, geçtiğimiz hafta önemli bir değer artışı yaşadı ve piyasa değerine göre en kârlı kripto para birimi olarak öne çıktı. XRP, hafta boyunca %10’luk bir artışla son iki haftanın olumsuz fiyat hareketlerini dengeledi ve token başına 0,5 dolara geri döndü.

XRP’nin değerindeki artış

Bu başarının ilk nedeni, SEC’in Ripple’a açtığı davada XRP’nin durumunu açıklığa kavuşturan yeni bir gelişme oldu. Mahkeme, birkaç gün önce, düzenleyicinin Hinman’ın belgelerini mühürlemek istemesini reddetti. Bu karar, kripto topluluğu tarafından Ripple lehine bir karar olarak kabul edildi ve XRP fiyatında bir artışa neden oldu.

XRP’nin bu haftaki başarısının diğer bir önemli itici gücü ise Ripple çevresindeki devam eden gelişmeler ve ortaklıklar oldu. Ripple, kripto şirketiyle resmi olarak bağlantılı olmamasına rağmen, hizmetlerinde aktif olarak XRP’yi kullanıyor ve uyguluyor olması fiyatını etkiliyor.

Bu hafta, kripto şirketinin şehrin para düzenleyicisinin inisiyatifiyle dijital bir Hong Kong Doları geliştirilmesine katılacağı açıklandı. Ayrıca, Ripple’ın finansal kurumların, hükümetlerin ve merkez bankalarının kendi dijital para birimlerini oluşturmalarına olanak sağlayacak bir CBDC platformu başlatacağı açıklandı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin