OpenSea, tüm zamanların satış hacimlerinde 10 milyar doları aştı
OpenSea, tüm zamanların satış hacimlerinde 10 milyar doları aştı

OpenSea, tüm zamanların satış hacimlerinde 10 milyar doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- NFT pazarı OpenSea, tüm zamanların satış hacimlerinde 10 milyar doları aştı. OpenSea satış hacmini muazzam bir şekilde yönetiyor ve NFT alanına hükmediyor.

DappRadar’ın verilerine göre OpenSea, tüm zamanların satış hacimlerinde 10 milyar doları aştı. Toplam satış hacmi şu anda 10.33 milyar dolar, diğer pazarlara kıyasla açık ara önde.

En iyi NFT pazar yerleri Kaynak: DappRadar

DappRadar ayrıca geçen ay OpenSea’nin popülaritesini doğrulayan bir rapor yayınladı. Raporda, toplam NFT hacminin üçte ikisinden fazlasının ilk üç pazar yerinin altına düştüğü belirtildi.

OpenSea’nin egemenliğine, platforma katılan bireysel NFT yaratıcılarının kısmen yardımı dokundu. Beeple’ın beğenileri ve buna karşılık gelen satışlar çok az, ancak yeni gelenlerin çoğu OpenSea’de kendine bir yer buldu.

OpenSea’nin ve NFT pazarının başarısı, genel olarak, sektöre çok fazla paranın akmasına neden oldu. OpenSea, Mart 2021’de a16z liderliğindeki 23 milyon dolarlık bir finansman turunu tamamladı. Bu finansman turu, NFT pazarına hakim olmaya başlamadan önceydi. O günden bugüne kadar işlem hacimlerinin kat kat arttığını görüyoruz.

OpenSea’nin ardından, her ikisi de NFT alanındaki büyük şirketler olan Axie Infinity ve CryptoPunks geliyor. Ancak, pazar yerleri açısından OpenSea öne çıkıyor. Rareble ve Super Rare, sırasıyla tüm zamanların hacminde 263 milyon dolar ve 177 milyon dolar ile oldukça geride.

OpenSea, NFT pazarına hakim

OpenSea, şu anda açık ara en popüler NFT pazarıdır. Bireysel varlık fiyatı açısından en yüksek ortalamaya sahip olmasa da, en yüksek hacimlere sahiptir.

2021’in başlangıcından bu yana, OpenSea’nin metrikleri sürekli olarak ve genellikle çok büyük bir farkla büyüdü. Ağustos 2021’de, işlem hacminin çoğu 2021’in ikinci yarısında olmak üzere aylık işlem hacminde 1,5 milyar dolardan fazla hacim oluştu.

Yine de OpenSea tamamen hatasız bir platform olamadı. Eylül ayında, bir yöneticinin, pazarın ana sayfasında sergilenecek olan popüler NFT’leri önden göstermek için içeriden öğrenilen bilgileri kullandığına dair raporlar vardı. Bu daha sonra şirket tarafından doğrulandı ve sonunda söz konusu yönetici istifa etti.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Keçiören mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin