Bu 3 önemli kripto para yükselişe geçti! Yükseliş devam edecek mi?
Bu 3 önemli kripto para yükselişe geçti! Yükseliş devam edecek mi?

Bu 3 önemli kripto para yükselişe geçti! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Solana ve Avalanche gibi önemli kripto paralar FED yetkililerinden gelen açıklamaların ardından yükselişe geçti. Kripto para piyasası şu anda daha yüksek işlem görüyor. Elde edilen verilere göre toplam piyasa değeri %6,34 artarak 937 milyar dolara ulaştı. Piyasa değeri açısından en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, 15 Temmuz tarihinde kısaca 21.000 dolar seviyesinin üzerinde işlem yapıyor ve %6 arttı. İkinci en büyük kripto para olan Ethereum, yayınlandığı tarihte yaklaşık %14 artışla 1.228 dolardan işlem görüyor. Ethereum “katilleri” olarak adlandırılan Solana ve Avalanche, sırasıyla %12,36 ve %10 kazanç elde etti. Son 24 saatte, Polygon’un MATIC, Uniswap ve AAVE sırasıyla %11,10, %11,65 ve %17,10 seviyesiyle en fazla artan altcoinlerden oldu.

Kripto piyasası neden yükselişe geçti?

Kripto paralar yatırımcıların Federal Rezerv yetkililerinin, merkez bankasının hızlı faiz artırım programının bir sonucu olarak ABD ekonomisinin resesyona girme olasılığını reddeden açıklamalarının ardından rahatladığını hissettikleri için yükselişe geçti. ABD’de Temmuz ayında güçlü bir enflasyon okumasının ardından, Fed Başkanı Christopher Waller ve Fed Bank of St. Louis Başkanı James Bullard, piyasa katılımcılarının 100 baz puanlık beklentilerinin aksine 75 baz puanlık bir artışı destekleyeceklerini belirttiler.

Ethereum ise ana ağını yükseltme çabalarını ilerletiyor. Üçüncü ve son test ağı birleştirmesi olan Goerli’nin önümüzdeki ay gerçekleşmesi bekleniyor. Olumlu bir haberde, Ethereum geliştiricileri “Birleştirme” için geçici hedef tarih olarak 19 Eylül’ü önerdiler.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin