Nisan, Mayıs ve Haziran'da roketlemesi beklenen, adı hiç duyulmamış 2 kripto para: Usta isim açıkladı!
Nisan, Mayıs ve Haziran'da roketlemesi beklenen, adı hiç duyulmamış 2 kripto para: Usta isim açıkladı!

Nisan, Mayıs ve Haziran’da roketlemesi beklenen, adı hiç duyulmamış 2 kripto para: Usta isim açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti Nicholas Merten, 2022’nin ikinci çeyreğinde büyük bir yükseliş görmesini beklediği kripto paraları açıkladı.

1- Unibright (UBT)

Yeni bir videoda Merten, 513.000 YouTube abonesine kurumsal çözümler için bir Blockchain olan Unibright (UBT) için neden iyimser bir bakış açısına sahip olduğunu anlattı.

Merten, Unibright’ın temel kurumsal tokeni olan UBT’nin ağ için birçok amaca hizmet ettiğini ve stake mekanizmasının özellikle kripto varlığının fiyatı için yükselişe olanak tanıyacağını söyledi.

“UBT, ağ ile ilgili olarak çeşitli şekillerde kullanılıyor. Ancak asıl özelliği staking. Burada anlaşılması gereken önemli şey, bunun enflasyonist staking olmadığı. Bu yüzden gerçekten heyecan verici olacağını düşünüyorum. UBT tokeni için talep fırlayabilir.”

2- Radix (XRD)

Kripto analisti ayrıca, halka açık merkezsiz ağ Radix’in kripto varlığı olan XRD için iyi bir yükseliş öngörüyor. Platform, DeFi lideri Ethereum’a (ETH) rakip olmayı hedefliyor.

“Bir ev inşa etmeye çalıştığınızı ve sürekli olarak temeldeki bir şeyin kırılacağından ve her şeyin çökeceğinden endişe duyduğunuzu hayal edin. Şu anda Ethereum ile ilgili en büyük kusur bu…

ETH tarafında büyük bir aksilik olabilir ve Radix gibi protokollerin potansiyel olarak yükselip ETH’ye rakip olduğunu görebiliriz.

Radix ile ilgili sevdiğim şey, yükseliş trendine girmesi. Şubat ortasında bulunduğumuz yere geri dönerek son birkaç hafta içinde Ethereum’u geride bırakmaya başladı.

Özellikle Kasım 2021’de büyük bir kırılma gördüğümüz fiyat aralığını tekrar gözden geçirirken, fiyat açısından burada gerçekten daha yüksek bir trende başlayacağımızı düşünüyorum.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin