Monero yatırımcıları ucuz atlattı: Az kalsın borsalardaki XMR’ler çalınıyordu
Monero Classic (XMC) HitBTC borsasında listeleniyor

Monero Classic (XMC) önemli bir borsada listeleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en gelişmiş kripto para borsalarından biri olan HitBTC, Monero Classic (XMC) kripto parasını ticaret platformunda listelediğini açıkladı.

Monero Classic (XMC) HitBTC borsasında listeleniyor

HitBTC, müşterilerinin artık borsada aşağıdaki ticaret çiftleri ile işlem yapabileceğini belirtti:

  • Monero Classic (XMC)-Bitcoin (BTC)
  • Monero Classic (XMC)-Ethereum (ETH)
  • Monero Classic (XMC)-Tether (USDT)

HitBTC, Bitcoin, Ethereum, Monero, Tether, vb. dahil 300’den fazla kripto para için ticaret imkanı sağlayan dünyanın en gelişmiş kripto para birimi borsalarından biri. Borsa platformu, geniş bir yelpazede yatırımlar sunan çekirdek eşleme motoru ile ün kazandı. Borsa platformunda gerçek zamanlı takas ve eşleme algoritmaları gibi özellikler mevcut.

Monero Classic üniteleri, borsa veya yatırımcılar tarafından kara listeye alınamaz

Monero Classic’in HitBTC platformunda yer almasıyla kullanıcılar artık XMC’nin satın alımını, ticaretini ve alışverişini yapabilir. Yazım sırasında Monero Classic, %10 oranında düşüşle 6,85 dolardan işlem görmekte. Monero’nun hard forkundan sonra, 1546000 blok yüksekliğinde Monero Classic, orijinal Monero zincirinin tüm parametrelerini ve özelliklerini cryptoNote protokolünü korudu. Monero Classic’deki geliştiricilerden oluşan ekip, orijinal Monero zinciri özelliklerine sahip bir çevre ekosistemi geliştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Monero Classic, merkezi olmayan bir kripto para biriminin tüm avantajlarına sahip. Monero Classic, gizli işlem ve gizli adresleri, işlemlerin tutarlarını, kökenlerini, hedeflerini ve diğer ayrıntılarını anlaşılmaz kılmak için kullanmakta. Monero Classic Blockchain’deki işlemler, belirli bir kullanıcıya veya kimliğe geri bağlanamayacakları için izlenemez. Monero Classic üniteleri, doğası gereği kirletilemediği için borsa veya yatırımcılar tarafından kara listeye alınamaz.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin