Milan, Fan Token’larında ilk NFT pazar yerini başlatıyor
Milan, Fan Token’larında ilk NFT pazar yerini başlatıyor

Milan, Fan Token’larında ilk NFT pazar yerini başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto endüstrisinde pek çok varlık farklı platform üzerine kuruluyor. Bunlardan biri de Chilliz ve Socios olarak gösterilebilir. Spor alanını hedef alan platform Taraftar Token’ı çıkararak bir ilke imza attı. Bu alanda gösterdiği başarı sayesinde dünyanın pek çok kulübüyle anlaşma yaptı. Hem spor kulüpleri hem yatırımcılar adına oldukça iyi bir proje olduğunu bizlere gösterdi. Fan Token’ları dediğimizde Milan gibi bir kulübü de unutmamak gerekir. Şimdi bu kulüp NFT pazar yerine giriş yapacak.

NFT pazar yerindeki gelişim nedeniyle birçok platformun bu alana yöneldiğiniz biliyoruz. Spor kulüpleri de daha çok gelir elde edebilmek için NFT pazarında yer almak istiyor. Hatırlayacağınız üzere daha öncesinde Galatasaray yaptığı anlaşmayla NFT’lerini çıkarmıştı. Şimdi ise Milan Socios üzerinde ilk NFT’lere imza atacak.

Milan, Roma maçı öncesi Fan NFT pazar yerine start verecek

İlk NFT için Milan, 31 Ekim Pazar gününü seçti. İtalya Ligi’nde Roma ile karşılaşacak olan Milan, maç öncesinde NFT projesini başlatacak. Maç içinde oluşan unutulmaz anlar NFT olarak kayıt altına alınacak. Maç bittiğinde ise Socios NFT koleksiyonu oluşturulacak.

İlk NFT’yi 100 şanslı kişi alabilir. Bunun için ise yapılması gereken bazı adımlar var. Socios üzerinden en az 10 adet ACM Taraftar Token’ı elinizde olmalı. Ayrıca Milan ve Roma arasında oynanan maçın Socios üzerinde bulunan “skor tahmini” alanında maçla ile ilgili bir tahminde bulunun. Unutmadan NFT’ler Ethereum ağı üzerinden yapılacak.

bsc.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin