Liverpool FC, Tigerwit'in yeni Blockchain tabanlı ticaret uygulamasına mükemmel iş ortağı oluyor
Liverpool FC, Tigerwit'in yeni Blockchain tabanlı ticaret uygulamasına mükemmel iş ortağı oluyor

Liverpool FC, Tigerwit’in yeni Blockchain tabanlı ticaret uygulamasına iş ortağı oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Liverpool FC, TigerWit’in Blockchain tabanlı ticaret uygulamasını başlatarak küresel marka bilinirliği için TigerWit’in yeni bir fırsat bulmasına yardımcı olabilir.

İngiltere merkezli küresel finans teknolojisi şirketi TigerWit Limited, 10 Eylül Pazartesi günü iki büyük haber duyurusu yaptı. Şirket ilk olarak gözde Premier League takımı Liverpool FC ile yeni bir ortaklık duyurdu. Ortaklık, İngiltere’nin futbol sahnesinde yüksek profilli bir ilişki kurarak TigerWit için daha iyi marka bilinirliği sağlamaya ve benimsemeyi artırmaya yardımcı olabilir.

Liverpool FC, Tigerwit ile nasıl çalışacak?

TigerWit, İngiltere genelinde marka görünürlüğünü artırmaya yardımcı olan Liverpool FC’nin yeni resmi borsa ticaret ortağı. Premier League, dünya çapında futbol taraftarları tarafından izleniyor ve takip ediliyor. Bu da, ticaret uygulaması için güçlü bir marka varlığı yaratmada faydalı olabilir.

Buna ek olarak, gelişmiş görünürlük ve para transferi için yenilikçi bir Blockchain tabanlı ödeme teknolojisi kullanan ticaret uygulaması yapılacak. Platform, kullanıcılara en önemli küresel pazarlara erişim sağlayacak. Uygulama ile FX, endeksler, emtialar ve metallerde alım satım sağlanacak.

TigerWit CEO’su Tim Hughes, yeni ortaklık hakında şunları söyledi:

TigerWit, ayırım yapmayan veya favorileri oynatmayan bir pazara inanıyor. Daha fazla güvenlik ve süreç verimliliği sağlayarak güveni aşılayan öncü bir Blockchain tabanlı yerleşim sistemi geliştirdik. Ticaret, deneyimine veya hesaplarının büyüklüğüne bakılmaksızın tüm tüccarlar için daha şeffaf ve adil olabilir.

Liverpool FC ne kazanabilir?

1892’de kurulan Liverpool FC, 18 lig şampiyonluğu bulunan dünyanın en ünlü ikonik futbol kulüplerinden biri. Ayrıca beş Avrupa Kupası ve üç Avrupa Süper Kupası var. Kulüp şu anda en çok Avrupa kupasına sahip ikinci futbol kulübü.

Ayrıca, 50 ülkede resmi olarak tanınmış 50 resmi destekçi kulübü ile küresel bir hayran kitlesine sahip.

Liverpool Genel Müdürü ve Manchester Ticari Direktörü Billy Hogan şunları söyledi:

İngiltere, Avrupa ve Asya’nın ana pazarlarının her biri çok sayıda Liverpool FC taraftarına sahip olacak. TigerWit ile yaptığımız bu yeni ortaklık sayesinde, hayranlarımızın etkinliklerini ve deneyimlerini kulübe daha da yakınlaştırmaları için sunmaya yardımcı olan pazarlama aktivitelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kulüp aynı zamanda Blockchain’in en son teknolojik devrimi ile bağlantı kurmaya çalışıyor. Yaklaşan ortaklık, futbol sezonu ortaya çıktığında ilgi çekici olacak.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin